Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Vrei să participi ca expozant la Târgul de Crăciun de la Mioveni?

Vrei să participi ca expozant la Târgul de Crăciun de la Mioveni?

Vrei să participi ca expozant la Târgul de Crăciun de la Mioveni?

Vrei să participi ca expozant la Târgul de Crăciun de la Mioveni?

Iată ce trebuie să faci:

Pentru organizarea acestui eveniment, sunt așteptați să își anunțe participarea parteneri și sponsori din mediul privat. Persoanele care doresc să beneficieze de această oportunitate pentru a-și promova sau vinde produsele specifice sărbătorilor de iarnă, sunt rugate să transmită intenția de participare ca sponsor / partener la Centrul Cultural Mioveni, prin e-mail la adresa: centrulculturalmioveni@yahoo.com, prin fax la 0348.445.856 sau direct la sediul instituției (strada Aleea Înv. Alexandru Popescu, nr. 5).

Cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun se va desfășura în perioada 06 – 25 decembrie 2018, în Mioveni, pe platoul din Centrul Civic.

Târgul poate fi vizitat zilnic, în perioada mai sus menționată, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și va include: spații comerciale, zona gastronomică,târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, carusel și spectacole de folclor.

Citiți și: Campanie de donație de alimente, haine și jucării

Astfel, timp de 20 de zile, la Mioveni, vizitatorii pot găsi inspirație pentru cadouri și se pot bucura de o ofertă variată de produse, grupate pe categorii precum jucării, produse alimentare tradiționale se sezon (carne, afumături, brânzeturi, dulcețuri, zacuscă, murături), o gamă variată de dulciuri, prăjituri de casă, cozonaci, ciocolată de casă, turtă dulce, produse apicole, decorațiuni și obiecte de uz gospodăresc, țesături, handmade, țuică, palincă, vin fiert, suc natural de mere, siropuri, cafea, ceaiuri etc.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact