Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Vreau sa fiu independent

Vreau sa fiu independent

Vreau sa fiu independent

Vreau sa fiu independent

Simona Cinkaya, inspector superior din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș s-a întâlnit, pe 21 mai, cu tinerii Centrului de Tip Familial Valea Mare – Ștefănești, în vederea disiminării informațiilor privitoare la integrarea socială, profesională și culturală a tinerilor instituționalizați.

Reprezentanta D.G.A.S.P.C. Argeș i-a informat despre bursa locurilor de muncă și bursa specială destinată categoriilor vulnerabile, precum și despre Cardul European de Dizabilitate. Au fost interesați să afle că acest card  este documentul prin care se oferă persoanelor cu dizabilități  acces gratuit la evenimentele sportive, culturale și de petrecere a timpului liber, atât în țară cât și în străinătate.

Citiți și: Liviu Dragnea condamnat la 3 ani și 6 luni cu executare

Cardul poate fi utilizat în statele membre ale Uniunii Europene participante la proiect: Slovenia, Cipru, Belgia, Estonia, Finlanda, Malta și România.

Tinerii au fost învățați cum să completeze un Curriculum Vitae, această carte de vizită pe care o pot folosi în fața angajatorilor, au fost sfătuiți să aibă încredere în ei pentru că foarte mulți posedă calități deosebite.

La finalul întâlnirii copiii și-au exprimat dorința de a începe o viață independentă după terminarea studiilor.

Articol de I. Baibarac

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact