Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title (Video) Spectacol de prost gust în pasajul Magnolia

(Video) Spectacol de prost gust în pasajul Magnolia

(Video) Spectacol de prost gust în pasajul Magnolia

(Video) Spectacol de prost gust în pasajul Magnolia

Bâlci în pasaj! Bâlci – așa s-ar putea caracteriza, într-un cuvânt, activitatea abuzivă a comercianților de haine din pasajul pietonal Magnolia, de sub bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteștiului. Spațiul destinat pietonilor care trec prin pasaj a fost în bună parte ocupat și a devenit un talcioc de maxim prost gust.

Potrivit viceprimarului Laurențiu Zidaru, comercianții ar fi primit și amenzi pentru maniera abuzivă în care folosesc spațiul pietonal din pasaj. ”Primăria încheie, din 3 în 3 luni, un acord cu respectivii comercianți. În baza acordului, se închiriază magazinele și un spațiu mic din fața lor. Comercianții nu respectă mereu acest acord și înaintează cu produsele. Au primit și amenzi, dar degeaba.”, declară viceprimarul Zidaru.

Acest bâlci este de neacceptat într-o zonă tranzitată de o mulțime de oameni. Piteștiul este oraș european sau localitate din lumea a treia? Atât de impotentă este Primăria încât nu e în stare să facă ordine nici măcar în buricul târgului?

Vă amintim că nu este singura situație de acest gen întâlnită în Pitești. Strada Griviței a fost, și ea, transformată într-un târg ieftin. Primăria a dat asigurări că tarabele cu haine și chioșcurile hidoase din întreg centrul Piteștiului vor dispărea. Cât mai trebuie să așteptăm până la schimbarea în bine?

Sursa: epitesti.ro

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact