(VIDEO) JALNIC LA PUBLITRANS! PLOUĂ ÎN MIJLOACELE DE TRANSPORT

Publitrans

Jalnic la Publitrans! Plouă în autobuz. Publitrans 2000 S.A., societatea de transport local de călători a municipalității Pitești, este dovada clară a nepăsării și a bătăii de joc la adresa contribuabililor.

[wp_ad_camp_1]

Vara, în autobuzele societății te sufoci din cauza căldurii. Acum, însă, dacă vrei să circuli cu autobuzul, trebuie să îți iei umbrela. Imagini revoltătoare au fost filmate de un călător într-un autobuz Publitrans și postate pe un site de socializare.

https://youtu.be/mOIfahPo–0

Filmarea ar fi fost realizată, potrivit postării, astăzi, în jurul orei 13, într-un autobuz MAZ, pe linia 2.

Citiți și: Ce investiție pregătește SC Publitrans 2000 SA

Care a fost reacția societății de transport local de călători? După ce a cerut detalii în spațiul public despre ”incident”, Publitrans a precizat că autobuzele ”corespund din punct de vedere tehnic” și că problema ”se va remedia”.

Corespund din punct de vedere tehnic? Domnule director Manuel Rotaru, probabil salariații dumneavoastră nu știu cum arată unele autobuze ale Publitrans, altfel nu ne explicăm răspunsul angajatului responsabil cu comunicarea online.

Citiți și: Schimbări radicale la Publitrans

Lipsa de respect pe care Publitransul condus de Manuel Rotaru, instituție aflată în subordinea Primăriei lui Cornel Ionică, le-o arată piteștenilor este inadmisibilă.

Atât directorul Rotaru, cât și primarul Cornel Ionică tot promit că problemele se vor rezolva, că parcul de autobuze va fi îmbunătățit și că stațiile Publitrans vor fi modernizate. Sunt doar promisiuni, promisiuni neonorate, pe care instituțiile publice s-au obișnuit să le arunce ca praf în ochi plătitorilor de taxe și impozite. (Sursă video: Facebook Info Trafic Pitești).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *