Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Vânzătorii de petarde percheziționați de polițiști

Vânzătorii de petarde percheziționați de polițiști

Vânzătorii de petarde percheziționați de polițiști

Vânzătorii de petarde percheziționați de polițiști

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa a două persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în cursul lunii decembrie a.c., S.M., de 50 de ani şi D.G., de 22 de ani, ambii din Piteşti, ar fi desfăşurat operaţiuni cu articole pirotehnice fără a fi autorizaţi în acest sens, în scopul comercializării acestora în perioada sărbătorilor de iarnă.

Citiți și: Mascații pe urmele unei bande de hoți din Argeș

În urma percheziţiei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 1.116 articole pirotehnice, în valoare de aproximativ 12.000 lei. Iar alţi doi indivizi din Călineşti s-au ales cu dosare penale, după ce au fost descoperiţi cu aproape 2.000 de articole pirotehnice, pentru care nu avea drept de comercializare. Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

La Câmpulung, reprezentaţi ai unei societăţi comerciale au păţit acelaşi lucru, motivul fiind tot comercializarea de petarde şi artificii fără drept.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact