Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Val de contestații în urma examenului de Bacalaureat

Val de contestații în urma examenului de Bacalaureat

Val de contestații în urma examenului de Bacalaureat

Val de contestații în urma examenului de Bacalaureat

# Bătălia cea mare e pentru media minimă de 6, dar sunt și elevi care vânează nota 10!

69,99% a fost gradul de promovare a examenului de bacalaureat înregistrat în Argeş înainte de contestaţii, fiind acordate doar şapte medii de 10. Totuşi, gradul de promovare ar putea fi mai mare sâmbătă, 13 iulie, când vor fi anunţate rezultatele finale. Dumitru Tudosoiu, inspector şcolar general al judeţului, ne-a informat ieri că au fost depuse, în total, 1.528 de contestaţii, în condiţiile în care la examenul din acest an s-au înscris 4.601 candidaţi, dintre care au participat la probe 4.375.

Unii speră la media 6, alţii la media 10!

3.062 de candidaţi au luat deja medii peste 6, iar 255 de absolvenţi au medii iniţiale cuprinse între 5 şi 5,99, deci în urma contestaţiilor ar putea obţine mult dorita medie generală 6 care le aduce diploma de bacalaureat. Alţii speră să obţină media 10, fiind foarte aproape de aceasta (cum este cazul celui mai bun rezultat de la „Zinca”, unde cea mai mare medie a fost de 9,96!

Citiți și: Liceenii de nota 10 fac cumpărături la Jupiter City

Cele mai multe contestaţii au fost înregistrate la Limba şi Literatura Română (profil Real) – 330, urmate de Matematică (profil Tehnologic) – 250 şi de Biologie – 165. Multe contestaţii – 157 – au fost şi la Istorie, dar şi la Matematică (profil Mate-Info) – 132. La Limba Română (Uman) au fost înregistrate 98 de contestaţii, iar la Logică 97. Au mai fost contestaţii la: Fizică – 53, Geografie – 27, Sociologie – 28, Informatică – 37, Anatomie – 44, Psihologie – 2, Economie – 5.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact