Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Urmărit internațional arestat în Argeș

Urmărit internațional arestat în Argeș

Urmărit internațional arestat în Argeș

Urmărit internațional arestat în Argeș

În ultimele zile, trei bărbaţi din judeţ au ajuns după gratii chiar în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Urmărit internaţional

Astfel, judiciarişti ai Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu poliţişti ai Secţiei Rurale Schitu Goleşti l-au depistat pe Remus Ionuţ Corfaru, de 21 de ani, din Mihăeşti, care era dat în urmărire la nivel internaţional. Pe numele tânărului autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi prezentat Curţii de Apel Piteşti, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 15 zile în vederea extrădării.

Infracţiuni rutiere

La rândul lor, poliţişti din Mioveni, în colaborare cu colegi de la postul Boteni, l-au identificat şi prins pe Constantin Geambaşu, de 42 de ani, din Mioveni, care era urmărit la nivel naţional deoarece pe numele lui era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Cel în cauză fusese condamnat de Judecătoria Piteşti la un an şi patru luni de puşcărie în regim privativ de libertate, pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Citiți și: Uluitor! Cine este omul Mafiei italiene din Piteşti?

Condamnat pentru furt

Şi tot poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Argeş au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele lui Florin A., de 28 de ani, din Piteşti. Anchetat pentru furt calificat, tânărul a fost condamnat de Judecătoria Slatina la doi ani de puşcărie cu executare în regim de detenţie. Şi în acest caz împricinatul a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact