Traficant de droguri arestat în Pitești

Un tânăr a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri, iar alţii bănuiţi de comiterea aceleiaşi infracţiuni sunt cercetaţi în libertate sub control judiciar.

[wp_ad_camp_1]

Clienţii erau ofiţeri sub acoperire

Vă reamintim că, marţi seară, poliţiştii Antidrog şi procurorii DIICOT Piteşti au depistat în flagrant delict un bărbat de 23 de ani, din Bucureşti, în timp ce ar fi încercat să comercializeze 500 de grame de canabis. Clienţii erau ofiţeri sub acoperire, iar în timpul tranzacţiei, în care au mai fost implicate alte patru persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani, din Bucureşti şi din Jilava, vânzătorii şi-au dat seama că au fost descoperiţi şi s-au împrăştiat care încotro.

A forţat filtrul

Ca să scape, Marius D., de 21 de ani, din Jilava, care conducea un BMW, a forţat filtrul rutier instalat de oamenii legii. El a lovit intenţionat un autovehicul staţionat, iar din impact maşina a acroşat o poliţistă din cadrul BCCO Piteşti participantă la flagrant. Aceasta nu a suferit răni grave şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru imobilizarea autoturismului oamenii legii au făcut uz de arme, fiind trase mai multe focuri de armă fără ca şoferul să fie rănit.

Citiți și: Piteșteni acuzați de infracțiuni informatice arestați de mascați

Împuşcat în picior

În schimb, Roberto H, de 22 de ani, din Bucureşti, a încercat să fugă şi nu s-a oprit la somaţiile poliţiştilor. Pentru prinderea lui, ofiţerii Antidrog l-au alergat vreun kilometru, au repetat somaţiile şi, întrucât împricinatul nu s-a oprit, au tras din nou câteva focuri de armă. Bărbatul a fost rănit la piciorul drept şi transportat la spital, unde medicii l-au operat la genunchi.

Unul în arest, alţii în libertate

În urma acţiunii au fost ridicate 600 de grame de canabis (încă 100 de grame fiind găsite la un suspect), iar după audieri Gabriel I., de 23 de ani, şi Daniel B, de 29 de ani, ambii din Bucureşti, au fost reţinuţi 24 de ore şi încarceraţi pentru trafic de droguri de risc, respectiv complicitate la această infracţiune. Pe numele primului dintre ei a fost emis mandat de arestare preventivă de 30 de zile, iar cel de al doilea a fost pus sub control judiciar. În acelaşi dosar mai este cercetat, în stare de libertate, Adrian L., de 21 de ani, din Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *