Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Temperaturi neobișnuite pentru această perioadă în Argeș

Temperaturi neobișnuite pentru această perioadă în Argeș

Temperaturi neobișnuite pentru această perioadă în Argeș

Temperaturi neobișnuite pentru această perioadă în Argeș

Argeș: Temperaturi neobișnuite pentru această perioadă. Administrația Națională de Meteorologie a comunicat astăzi estimările de vreme pentru perioada 24 septembrie-7 octombrie 2018.

Potrivit sursei citate, în ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, în intervalul 25-27 septembrie răcirea accentuată a vremii va determina înregistrarea unor valori termice mult mai scăzute decât cele obișnuite pentru această perioadă din an, cu maxime de 14…19 grade și minime de 3…8 grade.

Citiți și: Prognoza meteo! Informații neașteptate de la meteorologi!

Valori nocturne chiar și în jurul a 0 grade sunt posibile la mijlocul acestei săptămâni în zona subcarpatică, acolo unde vor exista și condiții de brumă.

O creștere de temperatură este estimată pentru zilele de 28 și 29 septembrie, când regimul termic va deveni apropiat de normal și posibil chiar ușor mai ridicat. Ulterior, sunt de așteptat variații termice de la o zi la alta, totuși probabilitatea pentru menținerea temperaturilor într-un ecart mediu apropiat de cel climatologic specific va fi relativ ridicată.

Estimările prognostice indică o creștere a probabilității pentru ploi locale în perioada 29 septembrie-4 octombrie, conform estimărilor de vreme date azi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact