TeleormanLeaks cu oameni de afaceri argeșeni și fetițe Playboy

Primele file din #TeleormanLeaks au fost publicate aseară pe site-ul riseproject.ro, iar conţinutul integral poate fi accesat aici.

[wp_ad_camp_1]

În mega-dosarul care a fost publicat aseară găsim şi nume cu rădăcini la Piteşti.

Este vorba despre omul de afaceri Daniel Neagoe, despre care se spune că „este originar din Piteşti şi face parte din cercul intim al liderului PSD Liviu Dragnea.”

Citiți și: Liviu Dragnea condamnat la 3 ani și 6 luni cu executare

„D.N. e donator oficial al filialei Teleorman și rulează zeci de milioane de euro cu Tel Drum, context în care a fost și el inculpat la DNA în dosarul de crimă organizată. Pe Neagoe și Dragnea îi leagă și scheme personale: primul a cumpărat în 2011, de la președintele Consiliului Județean Teleorman, un spațiu comercial supraevaluat de 15 ori.

Citiți și: Liviu Dragnea, amânare în dosarul „Bombonica”

„Iar Oana Ioniţă, miss Playboy 2004 și Daniel Neagoe sunt personaje principale în universul ermetic de la Tel Drum. Petrecerile sunt liant solid, dovedesc fotografiile și filmele din calculatorul Nicoletei. Veșnic în centrul atenției și adeseori maestru de ceremonii, fie că-i Crăciunul la firmă, nunta unuia, botez sau vacanță cu șeful și soția, directoarea comercială face spectacol.” – se mai precizează în document.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *