Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Se întorc ploile! Se anunță și ninsori!

Se întorc ploile! Se anunță și ninsori!

Se întorc ploile! Se anunță și ninsori!

Se întorc ploile! Se anunță și ninsori!

Ploi cu precipitații moderate

Revin ploile! Precipitații moderate cantitativ, predominant ninsori la munte şi intensificări ale vântului sunt anunţate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit ANM, în intervalul de timp menționat vor fi precipitații mai ales în regiunile nordice, estice și centrale, precum și la munte, acolo unde se vor cumula cantități de 15…20 l/mp și izolat de 25 l/mp.

Vor fi ploi, mai ales averse, și se vor semnala descărcări electrice, iar în Maramureș și Transilvania, începând din dimineața zilei de vineri (7 aprilie), temporar precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

În zona montană vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, mai ales la altitudini de peste 1.500 de metri, iar vântul va avea intensificări cu viteze de peste 70…80 km/h, viscolind și spulberând zăpada, în special pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură.

Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu rafale de până la 50…60 km/h.

Administraţia Naţională de Meteorologie mai informează că în cursul nopților de vineri spre sâmbătă (7/8 aprilie) şi sâmbătă spre duminică (8/9 aprilie) se va produce brumă local în Maramureș, Transilvania, Oltenia şi nordul Munteniei şi pe arii restrânse în rest.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact