Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Scandal imens la permise auto. Acuzații devastatoare ale unui părinte (Video)

Scandal imens la permise auto. Acuzații devastatoare ale unui părinte (Video)

Scandal imens la permise auto. Acuzații devastatoare ale unui părinte (Video)

Scandal imens la permise auto. Acuzații devastatoare ale unui părinte (Video)

Scandal imens la Permise în Pitești. Un părinte face publice imaginile acuzatoare. În ultima perioadă a fost prezentată o situație pe care un piteștean a semnalat-o. Bărbatul susține că fiica sa ar fi fost penalizată la proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere pentru greșeli pe care nu le-ar fi făcut. Ea a fost penalizată cu 5 puncte pentru oprirea motorului și cu 18 puncte pentru nerespectarea marcajelor rutiere.

Dintre cele 18 puncte, 9 ar fi fost pentru că, pe sensul de urcare de pe strada Războieni, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu strada Nicoale Dobrin, fata ar fi trecut de pe banda a doua de mers pe prima bandă încălcând marcajul. Ținând cont că prima bandă era ocupată de mai multe autoturisme parcate, manevra nu ar fi putut fi realizată altfel.

Citiți și: Examen auto: Modificare radicală de procedură

Alte 9 puncte de penalizare contestate de părinte au fost pentru că ar fi trecut peste marcajul hașurat la terminarea rondului de pe strada Nicolae Dobrin, în zona stadionului. Sunt puncte pe care tatăl fetei le contestă cu probe video. Vă prezentăm în continuare imaginile pe care piteșteanul le-a pus la dispoziție:

Proba video de la permise auto

Vă reamintim că în urma articolelor publicate, în spațiul public au apărut numeroase comentarii negative la adresa examinatorilor auto. Bărbatul este revoltat de situația cu care s-a confruntat fiica lui. Tocmai de aceea vor urma și alte dezvăluiri.

Vă reamintim că în 2017 în județul Argeș procentul de promovare a examenului pentru obținerea permisului auto a fost de doar 36%, sub media națională. Majoritatea candidaţilor trec de proba teoretică, dar nu reuşesc să ia calificativul ,,admis” la proba practică, de traseu.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact