S-a redeschis Grădina de Vară

Sâmbătă a fost o seară plină de emoţii, pentru că exact cum susţineau şi reprezentanţii Consiliului Judeţean Argeş s-a realizat un arc peste timp. Spunem asta pentru că acum s-a realizat redeschiderea Grădinii de Vară, la fix 60 de ani de la inaugurarea acesteia.

[wp_ad_camp_1]

Vorbim despre un loc plin de însemnătate pentru cultura argeşeană şi iată că după ce a fost lăsat în paragină ani buni de zile, prin efortul celor din Consiliul Judeţean, acest proiect grandios a fost readus la viaţă. Totul a fost posibil prin muncă şi sacrificii enorme, iar sâmbătă seara a avut loc ceremonia de redeschidere a Grădinii de Vară.

Citiți șiCum ne petrecem duminica cu familia în Ștrand

Dorel Vişan a susţinut un spectacol de neuitat. Momentul redeschiderii Grădinii de Vară a fost marcat de un spectacol grandios oferit de către marele actor Dorel Vişan.

Acesta a susţinut spectacolul „Sunt suflet în sufletul neamului meu“, acesta fiind acompaniat de flautistul Ionuţ Ştefănescu, precum şi proiecţia filmului „Ion I. C. Brătianu – primul ministru în perioada Primului Război Mondial“, realizat de Lucia Hossu Longin. Momentul a fost îndelung gustat de publicul spectator, oameni de toate vârstele venind să asiste la un moment istoric pentru ceea ce înseamnă cultura argeşeană.

Citiți și: Bolid de fițe în parcul Ștrand

Dan Manu a venit cu veşti excelente.
Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost profund impresionat de atmosfera în care s-a desfăşurat acest minunat eveniment. Acesta a oferit garanţii că acesta va fi locul în care cultura argeşeană se va simţi ca acasă. „Mă bucur că sunt în faţa dumneavoastră alături de cei doi colegi ai mei din Consiliul Judeţean Argeş şi să declarăm deschisă Grădina de Vară, începând de astăzi, 4 august 2018. Vă spun că şi mâine seară şi poimâine seară şi în fiecare seară se va rula câte un film în regim de gratuitate.

De asemenea, în toată perioada care permite organizarea acestor evenimente vor fi şi programe artistice. Acest lucru nu ar fi fost posibil şi mă refer la redeschiderea Grădinii de Vară, dacă lângă noi nu ar fi fost cei din Centrul Judeţean şi alături de cei doi constrcutori şi cu costuri de sub 100.000 de euro, iată facem acest lucru posibil astăzi“, a declarat Dan Manu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *