Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Rezultate oficiale BEC de la Referendum

Rezultate oficiale BEC de la Referendum

Rezultate oficiale BEC de la Referendum

Rezultate oficiale BEC de la Referendum

BEC prezență vot REFERENDUM ora 22:30 – Noi cifre privind prezenţa la centrele de votare, decisivă pentru validarea referendumului din 6-7 octombrie, vor fi comunicate public din trei în trei ore de către Biroul Electoral Central.

UPDATE – La ora 21:00 prezența la nivel național a fost de 5,72%. Astfel, prima zi de Referendum pentru Familie se încheie cu o prezență la vot de 5,72%. Au votat puțin peste 1 milion de persoane până în prezent

—-

BEC prezență vot REFERENDUM ora 22:30 – Ultima raportare a prezenţei la vot este programată la ora 22:30 pentru datele colectate până la ora 21:00. Rămâneți pe DC News! În acest articol vom publica cifrele care arată prezența la referendumul pentru familie din data de 6 octombrie 2018, sâmbătă, date strânse până la ora 21:00.

Citiți și: Ex-deputat de Argeș cercetat penal într-un dosar cu șpagă de milioane

BEC prezență vot REFERENDUM ora 22:30 – De altfel, Biroul Electoral Central va mai transmite datele referitoare la prezenţa la vot la 20:30 – pentru ora 19:00 şi la 22:30 – pentru ora 21:00.

BEC prezență vot REFERENDUM ora 22:30 – Secţiile de votare s-au deschis sâmbătă, la ora 7,00, peste 18.000.000 de alegători fiind aşteptaţi la urne, până la ora 21,00, la referendumul pentru revizuirea Constituţiei în sensul redefinirii familiei ca fiind căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie.

BEC prezență vot REFERENDUM ora 22:30 – Românii sunt chemaţi să răspundă cu ‘Da’ sau ‘Nu’ la întrebarea: “Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”.

BEC prezență vot REFERENDUM ora 22:30 – Potrivit Legii 3/2000, pentru ca referendumul naţional să fie valabil, este necesară o prezenţă la urne a cel puţin 30% dintre persoanele înscrise pe listele electorale permanente. Referendumul va fi validat dacă opţiunile valabil exprimate reprezintă cel puţin 25% din cei înscrişi pe listele electorale permanente.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact