Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Prognoza meteo! Informații neașteptate de la meteorologi!

Prognoza meteo! Informații neașteptate de la meteorologi!

Prognoza meteo! Informații neașteptate de la meteorologi!

Prognoza meteo! Informații neașteptate de la meteorologi!

Estimările de vreme pentru primele două săptămâni din 2018 (1 – 14 ianuarie) au fost date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

După ce astăzi s-au înregistrat până la 12 grade Celsius, de mâine, 2 ianuarie, și până sâmbătă, 6 ianuarie, temperaturile medii diurne se vor situa între 6 și 8 grade.

În zilele de 7 și 8 ianuarie mediile diurne se vor apropia de 10 grade.

Către finalul celor două săptămâni, vremea va intra într-un ușor proces de răcire. Media temperaturilor maxime va fi de 5…6 grade, caracterizând, însă, în continuare o vreme mai caldă decât în mod normal la această dată.

În timpul nopților, m 6 medii nu vor avea variații importante, încadrându-se între -1 și 1 grad, cu cele mai coborâte valori în jurul datei de 6 ianuarie.

Prin urmare, spun meteorologii, atât în timpul nopților, cât și ziua, temperaturile vor caracteriza o vreme neașteptat de caldă pentru prima jumătate a lunii ianuarie.

Sub aspectul precipitațiilor, probabilitatea va fi mai ridicată în intervalul 2…4 ianuarie, precum și după mijlocul celei de-a doua săptămâni. În rest, posibilitatea apariției precipitațiilor va fi nesemnificativă.

Astăzi, după cum bine au anticipat meteorologii, vremea a fost frumoasă și caldă pentru luna ianuarie. În Pitești maxima zilei s-a ridicat la aproape 12 grade. În Curtea de Argeș au fost 11,4 grade, în Dedulești-Morărești 10,7, în Câmpulung Muscel 10,6, iar în Stolnici 9,4 grade Celsius.

Zăpadă este doar în zona montană a Argeșului. La peste 2.000 de metri altitudine, azi-dimineață stratul de zăpadă măsura 121 de centimetri. Temperatura aerului aici a fost ușor negativă, cu puțin sub zero grade.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact