Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Prognoza meteo în Argeș

Prognoza meteo în Argeș

Prognoza meteo în Argeș

Prognoza meteo în Argeș

Argeș: Ce ne pregătește vremea. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în regiunea Muntenia și în județul Argeș? Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme valabile până duminică, 24 septembrie 2017.

Potrivit sursei citate, mâine, 13 septembrie, vremea va rămâne călduroasă, dar temperaturile maxime diurne vor scădea până la 28 de grade Celsius. Începând de joi, 14 septembrie 2017, maximele diurne vor crește din nou, urmând să se situeze în jurul valorii de 30 de grade.

După data de 17 septembrie, însă, va urma o nouă scădere a temperaturilor maxime, până spre 23…24 de grade.

Temperaturile minime vor scădea la începutul intervalului de la valori medii de 17 grade la valori de 13 grade în noaptea de 13 spre 14 septembrie. Apoi, până pe data de 18 septembrie, vor crește spre 14…15 grade.

În intervalul 19 – 24 septembrie 2017 o nouă răcorire a vremii va face ca media temperaturilor minime să scadă treptat, până la 11…12 grade.

Probabilitatea de apariție a averselor va fi mai ridicată în intervalul de timp 18 – 23 septembrie 2017, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact