Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Prognoza meteo: Căldură mare în următoarele zile

Prognoza meteo: Căldură mare în următoarele zile

Prognoza meteo: Căldură mare în următoarele zile

Prognoza meteo: Căldură mare în următoarele zile

Căldură mare în Argeș! Ce temperaturi ne așteaptă. Administrația Națională de Meteorologie a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru perioada 12 – 25 iunie 2017. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în regiunea Muntenia și în județul Argeș.

Potrivit estimărilor, în intervalul de timp 12 – 20 iunie, deși vor exista ușoare variații termice de la o zi la alta, vremea se va menține caldă, cu medii ale temperaturilor maxime diurne de 25…29 de grade și minime nocturne de 12…15 grade.

Cea mai călduroasă zi din această perioadă ar urma să fie mâine, 13 iunie, atunci când, după-amiaza, maxima va fi de la 30 până la 33 de grade.

Apoi, până la sfârșitul perioadei de referință, estimările indică temperaturi ridicate, cu o probabilitate relativ mare pentru o vreme călduroasă în toată regiunea, cu valori diurne de 30…32 de grade și nocturne de 15…17 grade, în medie.

La începutul intervalului ploi în general slabe se vor semnala pe arii restrânse, doar în perioada 14-15 iunie acestea devenind locale. Probabilitatea pentru ploi cu caracter temporar va fi relativ ridicată și între 17 și 19 iunie.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact