Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Premierul Tudose atacă dur Uzina Dacia Mioveni

Premierul Tudose atacă dur Uzina Dacia Mioveni

Premierul Tudose atacă dur Uzina Dacia Mioveni

Premierul Tudose atacă dur Uzina Dacia Mioveni

Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă prin care este modificat Codul Fiscal, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax. Noile prevederi vor intra în vigoare pe 1 ianuarie 2018.

Dacia Mioveni, atacată dur de premier: „Nu mai merge!”. Fără a o numi, premierul Mihai Tudose a atacat societatea Automobile Dacia în urma mitingului de ieri din Mioveni. Prim-ministrul a reproșat că sindicaliștii de la uzină cer autostrada Pitești – Sibiu, dar „uită” că Automobile Dacia, componentă a Grupului francez Renault, își externalizează profitul.

„Am apreciat, cu ghilimele de rigoare, un protest al unor români susținut de conducere, care doreau autostrăzi, compania externalizând profitul. Superb! Nu mai merge!”, a spus prim-ministrul astăzi, în deschiderea ședinței de Guvern care se află în desfășurare la această oră și în care ar urma să fie aprobată „revoluția fiscală”.

De altfel, ministrul de Finanţe, Ionuţ Mişa, a declarat, la rândul său, că adevăratul motiv pentru care ordonanţa de urgență de modificare a Codului Fiscal este atât de contestată este acela că transpune în legislaţia românească directiva europeană care împiedică transferul profiturilor companiilor din țara în care acestea sunt obținute în alte țări.

Sursa: epitesti.ro

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact