Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Piața, obsesia continuă a primarului de Pitești

Piața, obsesia continuă a primarului de Pitești

Piața, obsesia continuă a primarului de Pitești

Piața, obsesia continuă a primarului de Pitești

Am aflat cu stupoare în urmă cu ceva vreme că în ședința de Consiliu Local s-a procedat la votul unui punct de pe ordinea de zi referitor la …REAMENAJAREA PIEȚEI PRIMĂRIEI… Vă sună cunoscut?

Este vorba de un proiect de anvergură care ar fi cotat la 4 milioane de euro. Probabil, citind aceste rânduri, deja vă gândiți, că parcă ați avea un deja-vu. Scamatoria asta a mai fost făcută și acum 12 ani. Și acum un an primarul Ionică repara pavelele. Desigur, ne trebuie o piață nouă pentru că cea actuală e deja uzată.

Citiți și: FC Argeș renaște! Decizia definitivă a Consiliului Local!

Mai îmi vin în minte alte investiții geniale ale edililor din Pitești cum ar fi pasajele subterane pe care aproape nimeni nu le folosește, nocturna stadionului pentru o echipă care abia a scăpat de matenieu și, bomboana de pe tort, fântâna cântătoare usturător de scumpă, de care ne bucurăm 3 luni pe an. Desigur, din punct de vedere estetic sunt minunate, dar nu prea văd utilitatea.

Citiți și: Consiliul Local a respins construirea unei noi biserici

Adică am rezolvat toate probeleme urbanistice ale orașului lalelelor, locuri de parcare, traficul infernal din zona Podul Viilor, giratoriu Lumina și Mol L-uri și mai multe pe care nu mai stau să le enumăr. Toate în viziunea consilierilor sunt rezolvate. Și dacă tot nu mai avem ce face, e păcat să stăm cu banii în visterie. Să-i folosim pentru o Piață frumoasă care să le ia ochii cetățenilor, că tot vin alegerile. E o rețetă de succes, nu așa? Încă un deja-vu? Dar poate ulciorul nu va mai merge de multe ori la apă!

Și votul a fost în unanimitate de parcă nu ar fi existat nici un fel de opoziție!

Evenimente promovate

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact