Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Piața, obsesia continuă a primarului de Pitești

Piața, obsesia continuă a primarului de Pitești

Piața, obsesia continuă a primarului de Pitești

Piața, obsesia continuă a primarului de Pitești

Am aflat cu stupoare în urmă cu ceva vreme că în ședința de Consiliu Local s-a procedat la votul unui punct de pe ordinea de zi referitor la …REAMENAJAREA PIEȚEI PRIMĂRIEI… Vă sună cunoscut?

Este vorba de un proiect de anvergură care ar fi cotat la 4 milioane de euro. Probabil, citind aceste rânduri, deja vă gândiți, că parcă ați avea un deja-vu. Scamatoria asta a mai fost făcută și acum 12 ani. Și acum un an primarul Ionică repara pavelele. Desigur, ne trebuie o piață nouă pentru că cea actuală e deja uzată.

Citiți și: FC Argeș renaște! Decizia definitivă a Consiliului Local!

Mai îmi vin în minte alte investiții geniale ale edililor din Pitești cum ar fi pasajele subterane pe care aproape nimeni nu le folosește, nocturna stadionului pentru o echipă care abia a scăpat de matenieu și, bomboana de pe tort, fântâna cântătoare usturător de scumpă, de care ne bucurăm 3 luni pe an. Desigur, din punct de vedere estetic sunt minunate, dar nu prea văd utilitatea.

Citiți și: Consiliul Local a respins construirea unei noi biserici

Adică am rezolvat toate probeleme urbanistice ale orașului lalelelor, locuri de parcare, traficul infernal din zona Podul Viilor, giratoriu Lumina și Mol L-uri și mai multe pe care nu mai stau să le enumăr. Toate în viziunea consilierilor sunt rezolvate. Și dacă tot nu mai avem ce face, e păcat să stăm cu banii în visterie. Să-i folosim pentru o Piață frumoasă care să le ia ochii cetățenilor, că tot vin alegerile. E o rețetă de succes, nu așa? Încă un deja-vu? Dar poate ulciorul nu va mai merge de multe ori la apă!

Și votul a fost în unanimitate de parcă nu ar fi existat nici un fel de opoziție!

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact