Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Patron din Bradu, arestat de “mascați”

Patron din Bradu, arestat de “mascați”

Patron din Bradu, arestat de “mascați”

Patron din Bradu, arestat de “mascați”

Poliţişti ai Serviciului de Investigare a  Criminalităţii Economice Argeş au efectuat cinci percheziţii în Argeş, Mehedinţi, Teleorman şi Constanţa la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi complicitate la această infracţiune.

Din verificări a rezultat că, în perioada 2008-2010, administratorul unei societăţi comerciale din Bradu, în vârstă de 51 de ani, ar fi înregistrat în evidenţa contabilă şi ar fi declarat organelor fiscale achiziţii de bunuri şi servicii de la şase firme fantomă şi de la alte trei cu identitate furată.

Citiți și: Procurorii DIICOT au făcut descinderi la Câmpulung

Prejudiciul depăşeşte suma de 666.000 lei reprezentând TVA dedusă în mod fraudulos şi impozit pe profit neplătit la bugetul de stat dedus prin micşorarea artificială a bazei impozabile. În urma percheziţiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor acte şi documente contabile, 3.100 euro şi 6.500 lei, sume asupra cărora s-a aplicat sechestrul asigurator. Trei persoane au fost aduse pentru audieri la sediul Poliţiei Argeş, iar la acţiune au participat poliţişti din Mehedinţi, Constanţa şi Teleorman.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact