Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Parcul Trivale se deteriorează vizibil

Parcul Trivale se deteriorează vizibil

Parcul Trivale se deteriorează vizibil

Parcul Trivale se deteriorează vizibil

Hotărât lucru, pădurea Trivale (despre care copiii oraşului afirmă cu încăpăţănare că „este cel mai minunat colţ de pe planetă”, argumentând că „este locul copilăriei”) a devenit Cenuşăreasa Piteştiului.

Ce păcat! În loc să prospere, zona de agrement decade – din cauza municipalităţii, nu din vina „mamei naturi”! – taman acum, în pragul sezonului estival, când autoritatea locală îşi răsuceşte mustaţa şi se bate cu pumnii în piept că va aniversa 630 de ani de la atestarea documentară a municipiului reşedinţă de judeţ.

De data asta nu descriem aleile prăpădite şi băncile obosite, ci atragem atenţia asupra unui alt fapt: iluminatul stradal lasă de dorit – ceea ce înseamnă, domnilor edili, că lumina este „chioară” pe aleile „bântuite” de piteşteni.

Cu bune, cu rele, „plămânul verde” al oraşului este oaza de relaxare a cetăţenilor acestui oraş care simt nevoia să respire o gură de aer curat şi să facă puţină mişcare în natură – mai ales după ce se întorc de la serviciu.

Mulţi piteşteni îşi dau întâlnire cu „mama-natură”, populând aleile parcului Trivale.

Unii aleargă, alţii merg alene. Cărucioarele cu bebeluşi sunt depăşite de biciclete, trotinete, skateboard-uri şi te miri ce alte mijloace moderne de locomoţie.

Iar când se înserează, lumina produsă de ecranele telefoanelor – noroc cu tehnica! – concurează cu licuricii. Oare le pasă edililor că parcul Trivale este în beznă?

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact