Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Noul director al Uzinei Dacia

Noul director al Uzinei Dacia

Noul director al Uzinei Dacia

Noul director al Uzinei Dacia

Renault a anunţat nominalizarea lui Antoine Doucerain în funcţia de director general al Automobile Dacia şi al Grupului Renault România începând cu data de 1 mai 2018. Acesta îl va înlocui pe Yves Caracatzanis, care va prelua o altă funcţie în cadrul Grupului. „Groupe Renault este o companie importantă pentru România, o companie care reuşeşte.

Aş dori să-i mulţumesc şi să-l felicit pe Yves Caracatzanis pentru implicarea sa, conducând echipele talentate din România: lansarea industrială şo comercială a Noului Duster – marca Dacia depăşeşte propriile recorduri istorice de vânzări în Europa, iar modelul nostru de business, Global Access, din faza de design şi până la post-vânzare, reprezintă un atu incontestabil pentru Groupe renault.

Contez pe Antoine Doucerain pentru menţinerea acestei dinamici, pentru că România, mai mult ca niciodată, are un rol cheie în planul strategic de dezvoltare al Groupe Renault, Drive the Future”, a declarat Nicolas Maure, director operaţiuni Groupe Renault pentru Regiunea Eurasia.

Antoine Doucerain s-a alăturat Renault în 1993, în cadrul Direcţiei de Inginerie Logistică. Şi-a continuat cariera în domeniul fabricaţiei mai întâi la uzina din Douai, unde a ocupat succesiv posturile de şef departament montaj, director tehnic, director adjunct fabricaţie, iar mai apoi, în 2010, a fost numit director al uzinei din Maubegue, unde a asigurat lansarea Kangoo ZE şi pregătirea modelului Citan pentru Daimler.

În 2012, a mers în Brazilia, pentru a coordona crearea unei noi zine Nissan şi începerea producţiei modelelor Micra şi Versa.

Din mai 2015 s-a întors în Franţa şi a ocupat funcţia de director indistrial, asigurând coordonarea a opt uzine ale Renault (Polul industrial Vest) cu un nivel ridicat de performanță.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact