Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Noua consolă de jocuri Microsoft XBox One X va costa 450 €

Noua consolă de jocuri Microsoft XBox One X va costa 450 €

Noua consolă de jocuri Microsoft XBox One X va costa 450 €

Noua consolă de jocuri Microsoft XBox One X va costa 450 €

Prezentare Microsoft XBox One X

Microsoft a dezvăluit noua sa consolă Xbox One X pe scena E3 mai devreme în dimineața acestei zile, iar acum compania anunță prețul: 499 de dolari (echivalentul a 450 de euro). Noua consolă de jocuri va debuta pe 7 noiembrie cu un preț mai mare cu 100 de dolari decât cel al competitorului direct PlayStation 4 Pro. XBox One X este mult mai puternic la cei 6 teraflopi de procesare grafică în comparație cu 4,2 teraflopi prezenți în PlayStation 4 Pro, care include totuși și un drive Blu-ray Ultra HD.

Diferența de 100 de dolari va rămâne totuși un subiect de controverse pentru gamerii interesați de ambele console atât Microsoft cât și Sony. Sony plănuiește să țină o conferința mâine seară la ora 6 PM PT / 9 PM ET, și este posibil ca să anunțe o reducere de preț pentru PlayStation 4 Pro, pentru a contracara mult mai puternica consola de la Microsoft.

În orice caz, jocurile vor vor fi cheia succesului atât pentru Xbox One X cât și pentru cele deja existente iar Microsoft s-a concentrat foarte mult pe acestea la E3 astăzi.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact