Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Mr. ROBOT, o dramă conspirativă genială

Mr. ROBOT, o dramă conspirativă genială

Mr. ROBOT, o dramă conspirativă genială

Mr. ROBOT, o dramă conspirativă genială

Mr. ROBOT un serial de excepție

Thriller-ul dedicat conspirației cibernetice Mr. Robot (difuzat pe Amazon Prime) a fost unul dintre cele mai comentate seriale TV tip drama din Statele Unite în 2016 și 2017. Fiind difuzat numai pe servicii de streaming online acesta a atras, cum era și de așteptat o audiență foarte nișată. Această tendință nu este demnă de calitatea acestui serial de excepție.

Episodul de început ne prezintă pe tocilarul nihilist Elliot Anderson (Rami Malek) – un inginer de securitate IT ziua și un hacker justițiar noaptea. Cu ajutorul abilităților sale tehnice, mascate foarte bine vizavi de colegii săi, Elliot reușește să lupte cu nedreptatea demascând un pedofil poliției și un soț infidel cu ajutorul unei breșe în baza de date a unui site de matrimoniale. “Uneori, visez să salvez lumea,” murmura Elliot înainte de a se duce acasă la peștișorul lui denumit într-o notă evident de tocilar, QWERTY.

Curând miza crește exponențial. Elliot este recrutat de către misteriosul Mr. ROBOT (Christian Slater), lider al unui grup underground de hacktiviști, pentru a începe o cyber revoluție menită să șteargă datoria mondială – “unicul cel mai mare incident de redistribuire a bogăției din istoria omenirii” – Matrix se amestecă cu Fight Club și Robin Hood. Un program subversiv surprinzător a copiat fotografii de peste tot, de la Facebook la Apple despre sportivi dopați și scandaluri sexuale cu celebrități.

Anxietatea socială a lui Elliot constă în principal din purtarea de hanorace cu glugă și urâtul petrecerilor. Oricum acest anti erou alienat este un personaj extrem de inteligent de o complexitate rar întâlnită. În mod constant își administrează droguri, dezarmant de direct, paranoic din cauza faptului că se simte urmărit de bărbați în costume negre și nu în ultimul rând posibilitatea de a-și imagina totul. Și aici mă refer la chiar totul.

Dotat cu răsturnări de situație, intrigi și glume cu substrat, Mr. Robot a făcut ca alte drame să pară copilărești și preistorice. Să sperăm că își găsește audiența pe care și-o merită din plin.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact