Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Meteo: Frigul polar se întoarce în Argeș

Meteo: Frigul polar se întoarce în Argeș

Meteo: Frigul polar se întoarce în Argeș

Meteo: Frigul polar se întoarce în Argeș

UPDATE (ORA 14:50): Deja răcirea vremii se simte accentuat în zona de munte a județului Argeș. La peste 1.800 de metri altitudine, astăzi, între orele 15 și 20, va fi cod galben de tip nowcasting. Se vor semnala intensificări ale vântului, care vor atinge la rafală 90…100 km/h și care vor spulbera zăpada.

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie a emis două coduri galbene de vreme rea. Unul dintre ele vizează și întreg județul Argeș (vezi harta!).

Codul va fi valabil duminică, 18 martie 2018, între orele 8 și 23, perioadă în care se vor semnala precipitații însemnate cantitativ, intensificări ale vântului și răcire accentuată.

În intervalul de timp menționat, vor fi precipitații pe arii extinse în jumătatea de sud-est a teritoriului.

În Moldova, precum și în zona Carpaților Orientali vor predomina ninsorile și se va depune strat consistent de zăpadă.

În Muntenia și în cea mai mare parte a Transilvaniei la început va ploua, iar apoi vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vor exista condiții de polei.

În Oltenia și în Dobrogea vor fi mai ales ploi.

Cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și izolat 40 l/mp.

Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, mai susținute în est și în sud-est, cu viteze de 55…65 km/h, precum și la munte, acolo unde rafalele vor depăși 70 km/h, temporar viscolind ninsoarea.

Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această perioadă a anului. Se vor înregistra temperaturi cu peste 10…15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă.

Administrația Națională de Meteorologie mai precizează că vremea se va menține deosebit de rece pentru această perioadă până spre sfârşitul săptămânii viitoare.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact