Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Masajul Erotic în București

Masajul Erotic în București

Masajul Erotic în București

Masajul Erotic în București

Masajul Erotic in Bucuresti

Tantra înglobeaza, tehnici si concepte stravechi care se refera nu doar la sexualitate. Masajul tantric este strans legat de energiile interne si de insasi existenta fiintei umane. Omul modern poate descoperi ca eliberand sau pastrand energiile erotice va avea practic acces la un izvor de magie, extaz,sanatate si nu in ultimul rand longevitate.

Energia sexuala este neglijata, reprimata si deserori duce la frigiditate sau ejaculare precoce. Tot ce se refera la energie sexuala este asociat cu sexul si este considerat un aspect tabu sau chiar rusinos. In cazuri extreme se poate ajunge la privirea sexualitatii ca o perversitate.

Masajul erotic rerezinta solutia la eliberarea corpului de stres. Pentru inceput maseuza va folosi mainile, antebratele, coatele, picioarele sau chiar genunchii pentru o relaxare profunda. Aceste tehnici de masaj erotic tip tantra sunt combinate cu parul, sanii, pentru a cuprinde întreaga gama de senzatii placute. Masajul senzual foloseste miscari fine si atingeri pline de tandrete menite sa deblocheze canalele energetice. Eliberarea acestor canale va difuza energia sexuala în întregul corp generand valuri de placere intensa.

Avantaje ale practicii masajului erotic

Principalele avantaje imediate si vizibile ale masajului de tip tantra sunt:
– starea de relaxare
– îmbunatatirea experientelor si aptitudinilor sexuale
– imbunatatirea starii de sanatate fizica si psihica
– amplificarea tuturor senzatiilor
Putem spune multe despre masajul erotic dar cele mai bune sfaturi le puteti primi cautand un salon de masaj erotic in Bucuresti. Cautati cele mai recomandate saloane si cele care au aprecieri pozitive. Mult succes!

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact