Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Mare atenție la șoferii piteșteni. În special cei cu BMW!

Mare atenție la șoferii piteșteni. În special cei cu BMW!

Mare atenție la șoferii piteșteni. În special cei cu BMW!

Mare atenție la șoferii piteșteni. În special cei cu BMW!

Zilele trecute, pe la ora 12, așteptam autobuzul în stație la „Muzeu”. Un BMW cu numere de Argeș zboară pur și simplu pe Armand Călinescu, străpunge ca un glonț intersecția cu Eroilor și se face nevăzut. O doamnă care stătea la trecere cu un copilaș își face cruce și privește șocată scena. Probabil nu a întâlnit foarte mulți șoferi care gonesc nebunește, cel puțin nu ca respectivul. Avea peste 100 km/h.

Accidente nenorocite, cu zecile, în care au fost implicați asemenea indivizi ne determină să scriem pentru a atrage atenția cetățenilor care, încă, nu au avut de a face cu asemenea specimeni. Cei care au avut, pentru unii dintre ei, a fost prima și ultima întâlnire.

Sancțiunile cu amendă nu înseamnă absolut nimic pentru acești tineri teribiliști, iar cazurile mortale le-au adus cel mult închisoare cu suspendare. Întâmplarea face să am oameni cunoscuți printre acești șoferi. Unul dintre ei mi-a mărturisit…

Citiți și: Operațiune împotriva mafiei înmatriculărilor auto

„Îmi vând BMW-ul nu pentru că e o mașină rea, ci din cauză că, la Pitești, îi știu aproape pe toți și ce le poate pielea. Sunt golani. Ăștia mai cuminți sunt o minoritate, îi numeri pe degete. Pur și simplu refuz să mai fac parte sau să fiu asociat cu acești indivizi”.

În ziua în care a apărut acest articol despre liniuțe și drift-uri cu BMW-uri în Pitești, lumea a început să se inflameze. Cu mult tupeu, reclamanții spuneau că nu e adevărat. Totul până la proba contrarie, când am dat câteva exemple cu nume și prenume. Sau porecle. Atunci, șovăitori, au admis că „se fac”, că unii întrec măsura și că, de fapt, nu ei controlează mașina, ci mașina îi controlează pe ei. Exact ca un drog!

Până și în situații banale, precum ieșirea dintr-o parcare, asemenea șoferi pot fi periculoși. Deși vinovați, rareori spre deloc își asumă fapta.

Desigur, accidente grave se petrec și cu alte vehicule, iar despre faptul că în acest oraș se circulă groaznic cred că ne-am convins cu toții. În concluzie, mare atenție dacă ești pieton. Culoarea verde a semaforului sau zebra nu înseamnă siguranță.

Sursa: Ziarulargesul.ro

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact