Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Lucrări de amploare pe Lacul Bascov (video)

Lucrări de amploare pe Lacul Bascov (video)

Lucrări de amploare pe Lacul Bascov (video)

Lucrări de amploare pe Lacul Bascov (video)

Lucrări masive pe lacul Bascov. Au fost finalizate lucrările pentru asigurarea unor condiții optime pentru desfășurarea Campionatului Mondial de kaiac canoe pentru juniori și tineret U23, care va avea loc în perioada 27 – 30 iulie 2017 la baza nautică Bascov – Budeasa, din județul Argeș.

A fost defrișată vegetația de pe pistele de concurs laterale și de pe malurile lacului. De asemenea, au fost dragate cele două șenale de acces la pistele de concurs la 1.000 și 500 de metri, lucrare care scurtează distanța pe care sportivii o vor parcurge pentru a se deplasa la linia de start, diminuând astfel și efortul acestora pentru revenire.

Totodată, zona de concurs va rămâne liberă pentru desfășurarea altor probe. Lucrarea de decolmatare a șenalelor a fost realizată cu un excavator plutitor, pe parcursul mai multor săptămâni.

Pentru lucrările de defrișare a vegetației, motocositoarea acvatică a Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea va rămâne pe lacul Bascov până la sfârșitul competiției.

Pe toată perioada Campionatului nivelul apei în lacul de acumulare Bascov va fi menținut constant, potrivit standardelor necesare.

Sursa: epitesti.ro

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact