rază Oprit
rază km
Setează raza pentru căutare geografică
Club Hush
titleName

Club Hush

Noi, echipa Club Hush, suntem indrumati de sentimentul si dorinta autentice de a nu reprezenta o companie ale carei istorie si cultura sunt situate profund si irecuperabil in propriul trecut, mai mult sau mai putin indepartat, ne consideram un grup cu un spirit viu, intr-o continua evolutie si dorinta de perfectiune.

Detinem privilegiul de a beneficia de o mostenire si un patrimoniu care reverbereaza in prezent ca o melodie clasica, insotita de o fragila nostalgie, un memento afectiv al unor inceputuri simple din care transpare o fundatie atemporala, definita prin fiecare experienta si prin fiecare vizitator indrumat de curiozitatea de a-i deschide portile.

Pentru ca toate au un inceput, infiintarea clubului nostru s-a produs in anul 2006, cu misiunea clara de a se opune mediocritatii artistice si spatiilor publice anodine, fiind conceput ca un loc dedicat promovarii muzicii „live” de inalta clasa, organizarii de evenimente tematice din diverse forme artistice, fondul muzical propriu fiind definit prin excelenta de piese din repertoriul rock, blues, jazz, pop international. Denumirea prin intermediul careia avem onoarea de a ne prezenta in fata dumneavoastra este „Club Hush”, incorporand o simbolistica definitorie a valorilor noastre, a principiilor care unesc oameni cu preocupari si povesti de viata atat de diferite intr-un spatiu al regasirilor cu sinele fiecaruia si al celorlalti.

Club Hush reprezinta un loc cu oameni deosebiti, atenti si dedicati profesiei lor, deschizandu-si larg portile tuturor celor care isi doresc experiente muzicale unice, tuturor celor care isi doresc experiente gastronomice speciale, tuturor celor care isi doresc pur si simplu un loc sau un moment „altfel”, o detasare fata de tumultul cotidian.

Considerat a fi locul de referinta pentru evenimentele „live” din Pitesti, Club Hush a avut onoarea de a fi gazda a numeroase personalitati din lumea artistica si culturala, fiind important a aminti urmatoarele prezente: .Iris,Semnal M,Directia 5,Florin Piersic Jr., Ducu Bertzi,Compact si multi altii.

Club Hush este un loc special, imbogatit de acei oameni speciali insufletiti de fiorii unei reprezentatii „live”. Am incercat sa propunem o experienta distincta de cea a unui club obisnuit, bazandu-ne pe un echipament si o tehnologie de sonorizare de o inalta fidelitate, pe o recuzita in tonuri clasice si materiale special selectate pentru crearea unei acustici la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, toate acestea fiind proiectate pentru evenimente „live” si nopti de petrecere memorabile.

Va asteptam sa ne petrecem diminetile, dupa-amiezile, serile sau noptile impreuna, va asteptam cand sunteti fericiti sau cand sunteti tristi, va asteptam cand aveti ceva de spus  anume sau cand doriti sa vi se spuna acel ceva, va punem la dispozitie un spatiu finit pentru momente de trairi infinite, va oferim o scena si o poveste in care fiecare dintre dumneavoastra este personajul principal.

Adresă

Adresă:

Strada Panselelor, nr. 2, Pitesti

GPS:

44.85725810399122, 24.86947740548362

Contactează proprietar

Program funcționare

Luni

08:00 - 00:00

Marți

08:00 - 00:00

Miercuri

08:00 - 00:00

Joi

08:00 - 00:00

Vineri

08:00 - 03:00

Sâmbătă

12:00 - 03:00

Duminică

12:00 - 03:00

Se afișează 1 din 1 evenimente următoare

Sortează după:
Ordine:

Revendică locație

Revendică această locație dacă ești deținătorul sau administratorul acesteia, pentru a putea gestiona toate datele listate în acestă pagină.

Revendică Pagina

Facilități

Stand-up Comedy

Stand-up Comedy

Spectacole savuroase de stand-up comedy găzduite săptămânal

Concerte Live

Concerte Live

Unele dintre cele mai bune formații performează periodic aici.

Scrieți o recenzie

Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa recenzii.

Locații recomandate

Contact