Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title La Auchan Bradu cu haita de câini după tine

La Auchan Bradu cu haita de câini după tine

La Auchan Bradu cu haita de câini după tine

La Auchan Bradu cu haita de câini după tine

Se întâmplă cam o dată la două săptămâni să fac cumpărături în afara oraşului, iar atunci aleg de obicei complexul Auchan Bradu.

Consider că e mai bine aprovizionat decât magazinul din Găvana, dar şi faţă de concurenţă. Şi faptul că e bine aprovizionat se vede şi după clientela patrupedă care te aşteaptă la ieşirea din magazin.

De o asemenea surpriză am avut parte zilele trecute când, în drum spre maşină, am fost reperat de o haită de câini fără stăpân. Am apucat să las căruciorul din mână şi să mă întorc cu faţa, iar liderul haitei s-a ridicat în două labe şi… m-a bătut prieteneşte pe umăr.

Citiți si: Centrul Comercial Auchan Găvana

Noroc că sunt obişnuit cu animalele şi, fără să intru în panică, i-am „explicat” că am cumpărat mâncare de post. Sunt convins că nu toată lumea tratează acest gen de situaţie cu sânge rece. Ar putea reacţiona neinspirat, agitând câinii.

Citiți și: Black Shopping Days la VIVO Mall

Sau ar putea fi persoane care pur şi simplu nu se pot apăra. Din punctul meu de vedere, nici fuga nu e o soluţie prea grozavă. Cea mai bună treabă ar fi ca reprezentanţii Auchan să ia măsurile necesare pentru a ţine departe patrupedele fără stăpân. La momentul respectiv, niciun paznic nu s-a ostenit să-i gonească din parcare…

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact