Raza: Oprit
Raza: km
Setează raza pentru căutare geografică
La Liane – Parc de aventură

La Liane – Parc de aventură

Adrenalină, sport, distracție și nu numai … acum și lângă Pitești, în Parcul de aventură “La Liane”! La doar 6 km distanță față de Pitești, la Bascov, pe drumul spre Vâlcea, chiar la intrarea în satul Prislopu Mic (imediat după unitatea militară) a fost deschis Parc de aventură “La Liane”! Situat într-o zonă liniștită, departe de tumultul citadin, unde umbra pădurii îți oferă răcoarea într-o zi toridă, parcul “La Liane” poate fi destinația ta preferată pentru aventură, relaxare și distracție în aer liber, cu prietenii sau în familia.

Parcul de aventură “La Liane” este amenajat pe o suprafață de 10.000 mp și dispune de 6 trasee de dificultăți diferite, adaptate tuturor vârstelor (minim 110 cm înălțime). În plus față de aventură și distracție, în parcul “La Liane” și protecția clienților este foarte importantă: pe toate traseele este implementat cel mai nou sistem de siguranță, denumit linia vieții continuă (participantul fiind în permanență asigurat pe durata traseului), dublat de nivelul maxim de siguranță de protecție conferit de echipamentele din dotarea parcului, marca Petzl.

În parcul “La Liane” vă puteți relaxa alături de familie sau prietenii în spațiile amenajate pentru odihnă sau puteți sărbători evenimente speciale din viața copiilor dumneavoastră și nu numai! De asemenea, noi putem oferi doritorilor produse ambalate, cafea, băuturi răcoritoare sau înghețată.

Mai poți vizita și: Parcul de agrement Lunca Argeșului

Mișcarea în aer liber pe traseele amenajate în copaci poate fi o modalitate ideală pentru recreere, depășirea limitelor și creșterea încrederii pentru copii și adolescenți, dar și pentru adulți, deopotrivă. Parcul „La Liane” va crea experiența unei aventuri pe care participanții și-o vor aminti mereu.

Acest lucru va fi realizat prin furnizarea exemplară a serviciilor oferite, dar și prin combinația de jocuri și activități puse la dispoziție. Nu este necesară o experienţă anterioară pentru a face faţă activităților din parc, ci doar buna dispoziție, coordonare și … dorinţa de aventură, în natură! Vă așteptam cu drag!

Adresa

Adresa:

Sat Prislopu Mic, Aleea Constantinescu nr. 6B, Bascov, Arges

GPS:

44.8974886, 24.75003330000004

Telefon:
Contactează proprietar

Program de Lucru

Luni

10:00 - 19:00

Marti

10:00 - 19:00

Miercuri

10:00 - 19:00

Joi

10:00 - 19:00

Vineri

10:00 - 19:00

Sâmbătă

10:00 - 20:00

Duminică

10:00 - 20:00

Administratorul locației își rezervă dreptul de a opera modificări în programul de funcționare. Va rugăm consultați site-ul oficial.

Caracteristici

Trasee cățărare prin copaci

Trasee cățărare prin copaci

Parcul de aventură “La Liane” este amenajat pe o suprafață de 10.000 mp și dispune de 6 trasee de dificultăți diferite, adaptate tuturor vârstelor (minim 110 cm înălțime).

Tir cu arcul

Tir cu arcul

Poligon redus amenajat special pentru tir cu arcul

Lasă un comentariu

Numele care va fi afișat
Comentariul propriu zis despre locațiie
captcha-input
Facilități
Relaxare
Amenajare
Curățenie
Parcare auto
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed

Alte evenimente

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.
Contact