Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title În ancheta maxi-taxiurilor argeșene, călătorii iau atitudine

În ancheta maxi-taxiurilor argeșene, călătorii iau atitudine

În ancheta maxi-taxiurilor argeșene, călătorii iau atitudine

În ancheta maxi-taxiurilor argeșene, călătorii iau atitudine

Interes deosebit

Avem speranţa că, din 2019, transportul de călători pe rute interjudeţene, cu microbuze, va fi îmbunătăţit. Din ce în ce mai multe voci se fac auzite în legătură cu acest subiect, iar celor în măsură să ia decizii cu privire la problemele menţionate le vom transmite sesizările călătorilor.

Pe lângă asta, astăzi am adresat o solicitare oficială către CJ Argeş, pentru a lămuri mai multe aspecte legate de transportul cu maxi-taxi în judeţ.

Sunt zeci de oameni care şi-au exprimat deja opiniile referitoare la condiţiile de călătorie improprii pe aproape toate rutele din Argeş. Azi vă prezentăm câteva dintre ele.

Oamenii urmăresc demersul

„Mulţi oameni vor urmări cu interes demersul dumneavoastră, fiindcă toate problemele pe care le-aţi enumerat sunt reale şi dureroase pentru cei care fac naveta la Piteşti în condiţii inumane. Ce mi se pare mai grav este că şi elevii călătoresc în astfel de condiţii. Vă recomand să mergeţi pe Calea Bucureşti la orele de vârf, de exemplu 19-20, să vedeţi cum pleacă maxi-taxi de Topoloveni.”

Citiți și: ÎCCJ a decis! Cornel Ionică va rămâne în continuare primar

„Ştiu la ce vă referiţi. Şi pe ruta Piteşti -Topoloveni – Leordeni este la fel. Pe nimeni nu interesează condiţiile din maxi-taxi. Majorarea preţului biletului, de la 4,5 lei la 6 lei, este inadmisibilă în aceste date!”
Poliţia şi autorităţile ce fac?

„Avem poliţie de toate felurile. Ei ce păzesc? Legea nu permite ca oamenii să fie transportaţi fără loc în maxi-taxi, dar nu se respectă!”

„Poate face cineva lumină şi în privinţa modului în care sunt acreditate pentru transport în comun aceste rable pe roţi numite maxi-taxi. Nu îndeplinesc minimum de condiţii. Cum pot autorităţile să accepte ca dubiţele de marfă să fie modificate pentru transport de călători?”

„Bună ziua! Dacă tot discutăm de condiţii şi de preţuri în transportul interurban din judeţul Argeş, vă invit să vedeţi halul în care se călătoreşte pe ruta Piteşti – Cotmeana şi retur cu firma «Nicolo Perfect»… Microbuze sub orice critică şi nu de puţine ori supraîncărcate şi cu peste 30 de pasageri!?! Dacă suni la numerele înscrise pe bilet, fie nu ţi se răspunde, fie ţi se închide telefonul… Iar Poliţia, deşi am sunat de câteva ori, nu a reacţionat. Cine, de ce şi în ce scop autorizează epavele astea să circule?”

„Aşa este pe toate rutele şi nimeni nu se sesizează!”

„Toţi care au firmă de maxi-taxi au relaţii sau neamuri unde trebuie! Fără relaţii nu poţi intra pe piaţă!”

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Comentarii (1)

 1. Firma Astra traseu Pitesti Recea Catanele Oarja
  Ar trebui retrasă licența pret mare condiții nu
  Muzica tare
  Vocabular urat la șoferi jigniți etc
  Șoferii fumează cand conduc nu toti dar…..
  Nu tin cont ca au călători și trebuie să facă liniște nu haos jignesc copiii pe noi striga glume de prost gust intr un cuvânt sunt cei mai josnic
  Pretul foarte mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact