IBM cumpără Red Hat cu suma de 34 miliarde de dolari

red hat ibm

IBM a achiziționat Red Hat cu suma de 34 miliarde de dolari. Aceasta este considerată cea mai importantă achiziție din domeniul IT din anul 2018.

[wp_ad_camp_1]

Cele două companii își unesc forțele pentru a oferi soluții de cloud hibride puternice și de încredere. Achiziția duce IBM pe locul 1 în lume în categoria providerilor de cloud hibrid.

Un angajament pentru libertatea soluțiilor open-source

IBM subliniază faptul că va rămâne o companie angajată mediului open-source. Compania multinațională va susține în continuare contribuțiile software open-source dezvoltate de Red Hat și va continua să răspândească această ideologie.

“Open-source este alegerea principală pentru soluțiile IT moderne și sunt foarte mândru de rolul jucat de Red Hat pentru a face din asta o realitate în mediul enterprise.“

— a spus Jim Whitehurst, Președint și CEO la Red Hat.

Achiziția Red Hat va schimba complet mediul pieței de cloud din lumea întreagă. IBM va oferi companiilor soluții cloud capabile să deblocheze întreaga valoare a cloudului pentru afacerile deținute.

Citiți și: Razer are nevoie de mai mulți bani pentru un telefon dedicat jocurilor

Pe lângă faptul că aceasta este cea mai importantă achiziție a anului 2018, este și cea mai mare achiziție a unei companii dezvoltatoare de soluții software open-source.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *