Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Guvernul renunță la autostrada Pitești – Craiova. Află de ce!

Guvernul renunță la autostrada Pitești – Craiova. Află de ce!

Guvernul renunță la autostrada Pitești – Craiova. Află de ce!

Guvernul renunță la autostrada Pitești – Craiova. Află de ce!

Ministrul a explicat că-n doi ani drumul expres Pitești-Craiova ar urma să fie gata, având studiu de fezabilitate, acord de mediu. Dacă făcea autostradă, singura diferență ar fi fost banda de urgență. În plus, avea nevoie de un un studiu de fezabilitate care acesta dura doi ani și ar fi fost gata, potrivit estimărilor mult mai târziu, în 2022. 

”Am decis să lansăm în regim de urgență drumul expres Pitești-Craiova. Îl lansăm în regim de urgență, proiectare și execuție, drum expres. Am spus că-l lansăm până la sfârșitul lunii mai. Noi aveam prevăzut Master Plan autostradă Pitești-Craiova și asta înseamna că avem așa: scosesem la licitație elaborare studiu de fezabilitate pentru profil de autostradă. 

Doi ani ca să facem studiul de fezabilitate pentru autostradă, în condițiile în care aveam deja studiul de fezabilitate pentru drumul expres. Aveam și acord de mediu, tot ce ne trebuie. Dura doi ani, după care scoteam proiectarea și execuția în 2019, cu implementare 2021-2022. Iată că economisim doi ani. 

Măcar viteza de deplasare nu e diferită, minim 120 de kilometri, similar cu autostrada, diferența e banda de urgență. Avem toate datele necesare ca să finalizăm acest proiect” a spus ministrul Transporturilor la DCNews LIVE.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact