Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Gripa duce la închiderea a încă două școli

Gripa duce la închiderea a încă două școli

Gripa duce la închiderea a încă două școli

Gripa duce la închiderea a încă două școli

Având în vedere situaţia îmbolnăvirilor prin infecţii respiratorii acute/gripă şi a efectivelor de elevi absenţi, mâine nu se fac ore la: Şcoala „Nanu Muscel” Câmpulung, Şcoala „Oprea Iorgulescu” Câmpulung şi Şcoala Gimnazială Podu Dâmboviţei. Cătălina Maria Dumitraşcu, inspector şcolar general adjunct a completat că la o a patra şcoală, „I.L. Caragiale” Piteşti, cursurile sunt, tot astăzi, întrerupte parţial pentru nouă clase de elevi.

Măsura a fost luată la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică Argeş şi în acord cu Inspectoratul Şcolar Argeş. Orele pierdute vor fi recuparate pe parcursul lunii februarie.

Direcţia de Sănătate Publică Argeş monitorizează în continuare evoluţia virsurilor gripale. Numărul cazurilor confirmate şi raportate instituţiei a ajuns, ieri, la 73. Bolnavii provin din localităţi răspândite pe harta judeţului, precum: Băbana, Bradu, Berevoieşti, Căteasca, Câmpulung, Corbi, Davideşti, Dobreşti, Hârtieşti, Mărăcineni, Merişani, Mioveni, Moşoaia, Piteşti, Ştefăneşti, Stâlpeni, Tigveni, Ţiteşti, Vlădeşti etc.

Citiți și: Învățământ la grămadă în 145 de școli din Argeș

Bilanţul este următorul: 64 de pacienţi s-au infectat cu virusul gripal de tip B, şase – cu cel de tip AH3 şi trei – cu cel de tip AH1. Totodată, 65 dintre pacienţi sunt copii, iar ceilalţi opt sunt adulţi. Reamintim că de la începutul sezonului rece, până în prezent a fost înregistrat un singur deces, victimă fiind un bărbat de 78 de ani, cu multiple comorbidităţi.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact