Google ar putea lansa un telefon Pixel mai ieftin

Vă mai aduceți aminte când Google vindea telefoane Nexus? Atunci, experiența unui Android stock însemna garanția unui preț decent, ceva ce odată cu Pixel, a dispărut de când Google a început să concureze direct cu iPhone și cu seria Galaxy de la Samsung. Acum se pare că se încearcă recâștigarea cotei de piață a telefoanelor cu buget redus.

[wp_ad_camp_1]

Conform publicației Economic Times, Google plănuiește să proiecteze un telefon Pixel mai ieftin care să țintească piețele emergente din India, unde gama Nexus era odinioară populară, dar înghițită ulterior de OnePlus). Mergând pe aceeași idee, Google plănuiește o campanie de marketing agresivă pentru reclădirea locală a brandului. Deasemenea plănuiește să aducă și alte dispozitive precum Google Home.

Dispozitivul este așteptat sa fie lansat în iulie sau august, cu câteva luni înainte de lansarea teoretică a lui Pixel 3. Nu ne este clar dacă acest model mai ieftin Pixel و fi lansat și în alte zone geografice sau doar în cele dominate de OnePlus. Apoi, desigur, asta doar dacă zvonul inițial se dovedește adevărat. Dar omul cât trăiește speră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *