Ger extrem și viscol săptămâna asta în Argeș!

ger exterm iarna viscol

Ger extrem, ninsori, viscol săptămâna viitoare! Progoza meteo 14-20 ianuarie 2019. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru săptămâna săptămâna viitoare. Vremea se menține geroasă. Vor exista ninsori, fenomene de ceață și de ploaie înghețată. Vântul va sufla în rafale și va viscoli zăpada. Vremea ANM pentru intervalul următor.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 14-20 ianuarie 2019

La Pitești temperaturile maxime și minime se vor încadra minima termică -4 grade la amiază și  -8 grade Celsius pe timpul nopții. Va ninge marți și duminică în Capitală. Pe parcursul nopților va persista ceața.

[wp_ad_camp_1]

La munte, vremea săptămâna viitoare va fi extrem de rece. Temperaturile minime ating -11 grade Celsius, însă acestea mai pot scădea. Maximele zilei nu vor depăși 3 grade Celsius la amiază. Sâmbătă vor cădea ploi înghețate. Vântul va sufla în rafale și de 41 km/h și va viscoli zăpada. 

ANM Prognoza meteo Săptămâna 14-21 ianuarie 2019

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-estul și în sudvestul extrem al țării și ușor mai coborâte în sud-estul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munților Apuseni și în extremitatea nord-vestică a țării. În rest cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare.

ANM Prognoza Meteo Săptămâna 21.01.2019 – 28.01.2019

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea sudică a teritoriului.

Indicii de temperatură se vor situa în jurul celor normali pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sud-estul teritoriului.

ANM Vremea în Muntenia

Temperaturile minime vor fi negative de-a lungul celor două săptămâni și se vor situa, în medie regională, între -7 și -3 grade, exceptând nopțile de 8 și 9 ianuarie, când valorile nocturne vor tinde spre o medie în jurul a -9 grade. În zilele de 9 și 10 ianuarie, vor fi precipitații, local moderate cantitativ în data de 9 ianuarie, în timp ce în restul intervalului acestea pot apărea doar trecă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *