Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title FC Argeș renaște! Decizia definitivă a Consiliului Local!

FC Argeș renaște! Decizia definitivă a Consiliului Local!

FC Argeș renaște! Decizia definitivă a Consiliului Local!

FC Argeș renaște! Decizia definitivă a Consiliului Local!

E oficial: FC Argeş renaște! Joi, 22 iunie 2017, se va desfășura o nouă şedinţă extraordinară a Consiliului Local Piteşti, care va avea pe ordinea de zi un proiect de hotărâre deosebit de important pentru sportul argeşean.

Potrivit Primăriei, Consiliul Local se va întruni joi în plen pentru a transfera brandul FC Argeş, recent cumpărat, către SCM Piteşti, echipa de fotbal a municipalităţii care a promovat în Liga a II-a. Practic, după adoptarea Hotărârii, SCM Pitești va deveni FC Argeş.

După cum v-am informat, Adunarea Generală a Creditorilor a acceptat oferta făcută săptămâna trecută de Consiliul Local Pitești pentru cumpărarea brandului FC Argeş, respectiv suma de 550.000 de lei plus TVA.

Clubul FC Argeş a intrat în faliment la scurt timp după scandalul „Mită pentru arbitri”, în care a fost implicat fostul patron Cornel Penescu, brandul ajungând în mâinile administratorului judiciar. De-a lungul timpului, pentru vânzarea brandului au fost organizate peste 40 de licitații, dar abia zilele trecute s-a ajuns la un acord.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact