FC Argeș către barajul pentru un loc la promovare

FC-ARGES

Or, se ştie, acest loc 3 dă dreptul echipei care îl va ocupa la finalul campionatului la o dublă manşă de baraj pentru promovarea în prima ligă, cu formaţia clasată pe antepenultimul loc în play-out.

E drept, Chindia Târgovişte joacă mâine, de la ora 15,  împotriva formaţiei Sportul Snagov şi ar putea mări ecartul faţă de FC Argeş la 4 sau chiar 6 puncte, dacă nu pierde în deplasarea din Ilfov.

[wp_ad_camp_1]

Însă, nu putem să nu remarcăm că Argeşul deja pune în pericol locul 3 în clasament, pe care cei de la Chindia păreau să-l fi antamat deja, la un moment dat.

Şase (sau patru sau, poate, doar trei) puncte nu e un handicap de nesurmontat în cele opt etape rămase de disputat. Meciurile din liga secundă oferă surprize etapă de etapă.

FC Argeş are un avantaj de partea sa, dincolo de handicapul celor câtorva puncte: victoria netă din deplasarea precedentă, chiar de la Târgovişte, acolo unde alb-violeţii au câştigat cu 4-2.

Şi ar mai fi şi alte avantaje de partea alor noştri. Unul ar fi galeria. N-a fost ea prea numeroasă, azi, la jocul cu Metaloglobus Bucureşti, dar a fost lângă echipă şi a demonstrat că se poate mobiliza şi altfel, la nevoie.

La Piteşti încă există fenomenul ultras. Chestie de care, la Târgovişte, doar s-a auzit, că de existat, n-a existat niciodată.

Şi, nu îl ultimul rând, un alt avantaj al Argeşului se numeşte tradiţia. Tradiţia unei echipe mereu de valoare, mereu iubită de suporteri de peste tot din ţară. Spre deosebire de Târgovişte, care n-a avut niciodată echipe altfel decât mediocre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *