F.A.Q. – Întrebări puse frecvent

De ce nu apar pe site toate imaginile realizate de fotograf?

Multă lume este deranjată de faptul că pe site, după desfășurarea evenimentelor, nu apar toate fotografiile.

Aparent, este un lucru obișnuit atât timp cât lumea reacționează înainte să cunoască detaliile acestui serviciu oferit de site-ul nostru. Astfel că vom enumera acum câteva elemente ce te pot ajuta să descoperi singur unde ar putea fi, de fapt, problema.

  • Odată fotografiat evenimentul, imaginile trebuiesc descărcate, alese, prelucrate și corectate individual, redimensionate și apoi publicate pe site.
  • Cazurile excepționale (acolo unde alți fotografi de eveniment sunt dispuși să ne ofere fotografiile lor) sunt foarte rare și de obicei nu ajută la eficientizarea acestui proces, deoarece fiecare dintre ei are modul său personal de lucru în timpul evenimentului și după desfășurarea acestuia.
  • Pentru că sloganul site-ului nostru pune pe primul loc imaginile, suntem deciși să publicăm numai fotografiile care corespund standardelor noastre de calitate. Astfel că dacă ai ieșit cu ochii închiși, slab iluminat sau cu alte defecte fotografice, cel mai probabil acea fotografie nu va fi publicată, de aceea nu o vei găsi pe site.
  • Dacă este important să ai o fotografie cu tine pe scenă sau în public la un anume eveniment, îți recomandăm să îți rogi prietenii, colegii sau rudele cu telefoane performante sau cu aparate foto să te ajute. Sau chiar – de ce nu? – să angajezi un fotograf profesionist special pentru această sarcină.

Când apar imaginile realizate de fotograf?

Cât mai repede. De obicei ele apar în cel mult 48 de ore de la încheierea evenimentului.

Odată fotografiat evenimentul, imaginile trebuiesc descărcate, alese, prelucrate și corectate individual, redimensionate și apoi publicate pe site.

Având în vedere că majoritatea evenimentelor se desfășoară la finalul săptămânii, iar de multe ori acestea se adună și este necesară selecția, prelucrarea și publicarea fotografiilor unor evenimente ce au avut loc în aceeași zi, acest proces se poate întinde și pe parcursul mai multor zile.

Suntem bucuroși de entuziasmul și nerăbdarea cu care vizitați paginile evenimentelor din site-ul nostru, dar suntem cât se poate de conștienți de faptul că fotografiile trebuiesc publicate și facem tot posibilul ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

Dacă nu-ți place să intri pe site ca să verifici dacă au fost publicate fotografiile, urmărește conturile noastre de pe Facebook și Twitter.