Facebook a explicat de ce au fost blocați români care au dat rating prost Poliției

Poliția Română avea sistem de rating pe pagină până când a primit prea multe recenzii de-o stea. Facebook explică de ce au fost blocați unii dintre cei care au dat rating mic.

[wp_ad_camp_1]

Scandalul paginii de Facebook a Poliției Române a fost spectaculos. Acolo a fost o luptă în sine, în numele românului cu numere ridicate, și bătaia s-a dat pe rating prost. Astfel, câteva zeci de mii de recenzii de-o stea s-au strâns în cam 48 de ore. Unii dintre utilizatori au fost însă blocați de Facebook din cauza asta.

Citiți și: Scandalos! O nouă dezvăluire zguduie încrederea în Facebook

„Ne pare foarte rău greșeală de sistemele noastre automate și au fost restabilite după ce am putut investiga ce s-a întâmplat. Confirmăm că, în urma investigației, am descoperit că blocările au fost rezultatul unei erori la sistemele noastre automate anti-spam”, a explicat Facebook, conform HotNews.

Citiți și: Cea mai nouă păcăleală care face ravagii pe Facebook! Iată cum să eviți!

O explicație similară a oferit și Alexandru Negrea pe Facebook cu o zi înainte de acest răspuns oficial. „Nu a raportat nimeni nimic, dar când o pagină din asta primește într-un timp scurt multe review-uri (de una sau cinci stele, e irelevant), Facebook trage concluzia, printr-un algoritm, că e ceva suspect acolo și mai ridică un layer de securitate, pentru că există și atacuri organizate care asta fac, dau review-uri negative/pozitive la comandă”, a spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *