Raza: Oprit
Raza: km
Setează rază pentru localizare geografică
Expoziția copii în Cosmos la VIVO Mall

Expoziția copii în Cosmos la VIVO Mall

Expoziția copii în Cosmos la VIVO Mall

PROGRAM EVENIMENT:

• ZILNIC, intre orele 12:00-20:00
Intrarea tuturor este liberă, dar este condiționată de o programare în prealabil, in limita locurilor disponibilie. Il puteti programa pe cel mic chiar acum, prin 2 modalitati:

1) la biroul de informații din incinta VIVO! PITESTI, situat la parterul centrului comercial,  intre orele 10:00 – 21:00
2) sunand la numarul de telefon 0730 792 111, intre orele 10:00 – 21:00

Timp de două săptămâni, VIVO! Pitesti îi invită pe cei mici să descopere misterele Cosmosului şi să experimenteze viaţa în spaţiu, prin intermediul celei mai mari expoziţii interactive pentru copii de acest gen.

Este o călătorie în lumea descoperirii spațiului, sub forma unei expoziții interactive, unde copiii pot vedea și chiar experimenta unele dintre senzațiile astronauților.
Expozitia „COPII IN COSMOS” reprezintă o incursiune fascinantă în lumea astronomiei, în cadrul căreia, copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani se vor echipa în costume de astronauti şi vor „călatori” pe Lună, vor vizita o bază spaţială, vor vedea cum arată o navă şi un telescop spaţial şi vor afla numeroase informaţii despre planete şi alte corpuri cereşti. Intenţia expoziţiei este aceea de a dezvălui, într-un mod practic şi interactiv, o serie de paşi făcuţi de om şi fantastica sa cucerire a spaţiului, precum şi să dezvolte interesul copiilor, într-un mod recreativ.
Expoziţia „COPII IN COSMOS” este împărţită în trei zone distincte: zona culturală, cea terestră şi una lunară. În primul areal, copiii vor învăţa despre primul om care a pus piciorul pe solul lunar, în ce an a făcut acest lucru şi numele navei sale spaţiale, prin intermediul unor fotografii şi al unei replici a costumului pe care l-a purtat Neil Armstrong. Zona terestră este punctul central al evenimentului, locul unde prichindeii vor merge în vizită la o bază spaţială şi vor purta ochelari speciali pentru a experimenta, la nivel imaginar, vederea unui robot. În zona selenară, cei mici vor păşi într-un modul spaţial, vor simula efectul „mersului” pe Lună, vor „sări” spre stele şi vor realiza o simulare spaţială.
Totodată, copiii vor putea vedea cum arată un telescop spaţial şi un costum de astronaut similar celui utilizat în celebrul program Apollo, vor vizita o expoziţie cu 15 replici de nave spaţiale şi una cu fotografii tematice.
Alte activități din cadrul evenimentului: mini loc de joacă, oportunități de fotografiere, expoziție foto, expoziție de replici de machete, expoziție costume de astronaut pentru adulți, replică telescop spațial.
Vrei sa devii un mic astronaut pentru o zi? Te asteptam intre 30 Aprilie si 20 Mai la VIVO! Piteşti, să paşeşti pe Luna!
PROGRAM EVENIMENT:
• ZILNIC, intre orele 12:00-20:00
• Intrarea tuturor este liberă, dar este condiționată de o programare în prealabil. Il puteti programa pe cel mic prin 2 modalitati:
– la biroul de informații din incinta VIVO! PITESTI, situat la parterul centrului comercial.
– sunand la numarul de telefon 0730 792 111, intre orele 10:00 – 21:00
Extras din regulament:
• Pot participa persoane cu vârsta între 5 şi 12 ani, însoţiţi de adulţi/tutore sau în grupuri organizate însoţiţi de un tutore.
• Locul de joacă poate fi vizitat în perioada 30 APRILIE – 20 MAI 2018, între orele 12:00 – 20:00, în incinta centrului comercial VIVO! Piteşti.
• Fiecare tur al zonei de joacă durează între 40 și 50 minute.
• Înscrierea se face exclusiv la biroul de informații din VIVO! Piteşti, în intervalul 10:00 – 21:00, în limita locurilor disponibile. Nu se fac înscrieri  prin intermediul e-mailului.
• Părinții/tutorii au obligația să citească și să transmită participanților la eveniment regulamentul expoziției (disponibil mai jos).
• Părinții/tutorii sunt obligați să își supravegheze copiii din afara zonei și pot interveni în orice moment în zona evenimentului.
• Organizatorul își rezervă dreptul de a interzice accesul oricărei persoane ce nu respectă sfaturile și regulamentele de securitate, sau prezintă un comportament agresiv sau periculos care poate dăuna securității spațiului de joacă sau a copiilor din incinta lui.
Începe:

30 aprilie 2018 12:00

Se termină:

20 mai 2018 20:00

Tarife & Bilete

Gratuit

Acest eveniment nu are nici o taxă de intrare

Locaţie eveniment

Adresa:

Calea Bucuresti nr. 36 Pitești

GPS:

44.86729521102045, 24.88248173313991

Alte evenimente

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact