Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Emanuel Soare va fi angajat la o primărie!

Emanuel Soare va fi angajat la o primărie!

Emanuel Soare va fi angajat la o primărie!

Emanuel Soare va fi angajat la o primărie!

# Ca să devină Prefect, conform propunerii, trebuie să fie mai întâi funcţionar public

Între Crăciun şi Anul Nou, consilierul judeţean Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş, a organizat o conferinţă de presă în care a anunţat cine este omul propus de filiala Argeş a partidului pentru a ocupa funcţia de prefect al judeţului Argeş. Alături de Miuţescu a fost şi Emanuel Soare, prorector al Universităţii de Stat din Piteşti, cel care ar urma să fie noul prefect al Argeşului.

În discursul lor, cei doi au vorbit despre oameni noi, transparenţă decizională şi eficientizarea administraţiei publice.

Transparenţă… cu pipeta

Totuşi, acesta va fi numit în funcţie abia după ce va parcurge toate etapele pentru a deveni funcţionar public, aşa cum cere legea (statut pe care acum nu îl are).

Pentru aceasta, el ar urma să se angajeze la o primărie, dar cei doi au refuzat să spună care este aceasta. Lucru care a stârnit multe comentarii şi suspiciuni…

Cine este Soare?

Candidat în acest an pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai (pe loc neeligibil, însă), Soare are 43 de ani, iar din aprilie 2012 până în prezent a ocupat funcţia de prodecan al Facultatăţii de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii de Stat din Piteşti unde este conferenţiar. Conduce cursurile la disciplinele: Fundamentele pedagogiei, Teoria şi metodologia curriculumului, Teoria şi metodologia instruirii, Teoria şi metodologia evaluării. Este doctor în Ştiinţele Educaţiei, titlu obţinut în 2010 la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, Chişinău, Republica Moldova. Este licenţiat în Ştiinţele Educaţiei, absolvind Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, specializarea Pedagogie.

Citiți și: Emilian Dragnea a fost demis din funcția de prefect

Avere

Conform ultimei declaraţii de avere depusă de către Soare la Universitatea de Stat din Piteşti, acesta nu deţine terenuri şi locuieşte într-un apartament de 64 mp din municipiul reşedinţă de judeţ cumpărat împreună cu soţia, Liliana, în anul 2001. Soare are două maşini marca Suzuki, una cumpărată în 2016, alta în 2017. Viitorul prefect nu a declarat bunuri cu valori de peste 3.000 euro, ceasuri sau bijuterii scumpe, dar nici depozite bancare sau acţiuni la vrei firmă. În schimb, are un credit de 50.000 lei la o bancă (împrumut contractat în anul 2017 şi scadent în anul 2020). Ambii soţi lucrează la Universitatea din Piteşti. Soare a declarat un venit anual de 129.927 lei, iar soţia sa de 64.407 lei. Soţii Soare au şi doi copii.

Sursa: ziarulargesul.ro

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact