Descarcă logo

Fie că îţi suntem parteneri, colaboratori sau prieteni, iată mai jos cum e corect să foloseşti sigla noastră pe materialele tale.

Ţine minte că aceste fişiere sunt proprietatea Ghid-Pitesti.ro şi nu le vei putea folosi legal fără aprobarea noastră.


Înainte de a descărca fișierele, te rugăm să citești aceste instrucțiuni.

Utilizarea corectă pentru simbol şi logotip

Orice abatere de la aceste specificaţii este interzisă. Aceste reguli sunt create pentru a facilita recunoașterea simbolului nostru și sunt gândite suficient de flexibil pentru a se potrivi ușor în orice situație.

Important: sigla (compusă din simbol–heraldică și logotip–text) în varianta color trebuie să respecte indicaţiile de culoare. Culoarea primară este esenţială.

Codurile de culoare

roșu carmin / rgb(208, 87, 86) / Hex #d05756 / CMYK (0%, 58%, 59%, 18%)

Poziţionare

Pe o suprafaţă puternic albă, sau predominant neagră (pentru a crea suficient contrast), fără alte elemente grafice, se va folosi varianta color a siglei.

Pe o suprafaţă puternic colorată, se recomandă folosirea atât timp cât contrastul oferă o vizibilitate puternică. Altfel, se recomandă o repoziţionare; este necesară evitarea plasării siglei pe un fundal texturat sau cu alte elemente grafice.

Important: Nu se va folosi niciodată pentru culoarea siglei negru sau altă culoare în afară de roșu carmin (specificat) și alb. Singura excepție apare în situația în care tehnica (pentru elemente tipărite) nu permite o reprezentare color și în același timp, fundalul nu permite un contrast bun cu varianta în alb: doar aici se va folosi varianta pe negru.

logo ghid pitesti transparent

Descarcă

Există câte două variante de uz corect, în funcție de dimensiunea minimă la care vor fi reprezentate. Acolo unde spațiul nu permite o dimensiune mai mare de 170 px sau 60 mm (latura lungă), se va utiliza varianta fără slogan (acesta fiind ilizibil la dimensiuni atât de mici). Pentru descărcare, click dreapta Save as…

Important: nu este permisă utilizarea logo-ului sub dimensiunea de 90 px sau 30 mm (latura lungă).