Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Demisiile în masă din PSD Argeș în atenția lui Dragnea

Demisiile în masă din PSD Argeș în atenția lui Dragnea

Demisiile în masă din PSD Argeș în atenția lui Dragnea

Demisiile în masă din PSD Argeș în atenția lui Dragnea

Aşa cum v-am informat, Cristian Gentea şi-a dat ieri dimineaţă demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD Argeş. El a precizat că îşi păstrează funcţia de preşedinte al PSD Piteşti, demisia din Biroul Permanent Judeţean fiind un gest de protest faţă de faptul că Dumitru Braia, susţinut de la centru, a fost numit director interimar al Finanţelor Publice Argeş în locul lui Lucreţiu Tudor, care avea susţinerea organizaţiei judeţene a PSD şi mai ales a PSD Piteşti.

În semn de solidaritate cu Gentea, şi alţi membri ai Biroului Permanent al PSD Argeş au renunţat pe parcursul zilei de ieri la funcţiile deţinute la nivel judeţean. Este vorba despre Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteştiului, Cătălin Rădulescu, deputat, Ion Dumitru, primar al comunei Albota şi preşedinte al Asociaţiei Comunelor din România, filiala Argeş, Tatiana Preduţ, consilier local la Piteşti, Cătălin Costescu, consilier local piteştean, dar şi Mario Păun (din funcţia de preşedinte al TSD Argeş).

Citiți și: TeleormanLeaks cu oameni de afaceri argeșeni și fetițe Playboy

Senatorul Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş – puternic contestat de către demisonari – ne-a declarat că, pentru moment, nu doreşte să facă vreo declaraţie cu privire la situaţia din filială. Surse din PSD susţin că în perioada următoare se va încerca o mediere între cele două părţi la nivel central, cazul urmând să ajungă în atenţia liderului partidului, Liviu Dragnea.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact