Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Decizii comunicate astăzi de la Prefectura Argeș

Decizii comunicate astăzi de la Prefectura Argeș

Decizii comunicate astăzi de la Prefectura Argeș

Decizii comunicate astăzi de la Prefectura Argeș

Astăzi, la Prefectura Argeş. a avut loc o conferinţă în care au fost furnizate ultimele informaţii despre noul Coronavirus. Alături de Prefectul Emanuel Soare este şefa DSP Argeş, Sorina Honţaru. Şi preşedintele CJ, Dan Manu este prezent la întâlnire.

Sunt comunicate decizii care vizează activitatea în instituţii din Argeş, dar şi elemente noi pe fondul epidemiei de coronavirus.

IMPORTANT! Calea principală de transmitere a Covid-19 este de contact, nu pe calea aerului, aerogenă. „Evitaţi aşadar îmbrăţişările, săruturile…”.

a spus medicul Bănică.

DECIZII

-Instituţiile de cultură îşi suspendă de astăzi activitatea.

Citiți și: Atenție! Modificare importantă în traficul rutier din Pitești

-În urma deciziilor ISU, la fiecare spital din Argeş, pachetele (alimente, lenjerii) sunt preluate de personalul medical şi nu e permis accesul aparţinătorilor. Predarea se poate face doar între orele 15 şi 17.

-Până la această oră, nu a fost înregistrată nicio situație deosebită în Argeș cu privire la cazuri de coronavirus.

-De azi, la prima oră, a fost sistată activitatea de practică a stagiarilor / rezidenţi / asistenţi în unitățile sanitare.

-Prefect: nu e niciun motiv ca în Argeș să fie sistate cursurile în acest moment. Evitarea aglomeraţiei este recomandată.

Extra

-Astăzi, un bărbat de 43 ani din Argeş, cu multiple afecţiuni, a decedat în urma unor complicaţii provocate de gripa sezonieră.

-Medic de familie: „Zilnic, la cabinete de medici de familie, vin 30-40 de oameni, unii sănătoși, bunici cu copii, care se pot îmbolnăvi, tușesc în cardul pe care îl țin în mână și se îmbolnăvesc unii pe alţii. Cum oprim avalanșa de elevi de la cabinetele de familie când ei au medici școlari?”

Informaţii actualizate în timp real.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact