Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Debandada și haosul de pe Transfăgărășan

Debandada și haosul de pe Transfăgărășan

Debandada și haosul de pe Transfăgărășan

Debandada și haosul de pe Transfăgărășan

Degringolada din spatele reabilitării Transfăgărășanului

Haos pe Transfăgărăşan. În urmă cu doi ani, la o cabană din munţii Făgăraş a avut loc o şedinţă reunită a comisiilor de Transporturi din Parlament la care a participat şi ministrul din acea vreme al Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici. Atunci s-a promis reabilitarea Transfăgărăşanului. O minciună!

Iată că nici până astăzi proiectul nu a fost demarat! Autorităţile centrale susţin că încă se lucrează la studiul de fezabilitate (!!!). În tot acest timp, Transfăgărăşanul este „brăzdat” de TIR-uri pline ochi cu lemne, care provoacă avarii pe şosea. Şi dacă drumul va fi cândva reabilitat, ulterior tot vor exista probleme în condiţiile în care nu se va pune capăt transporturilor agabaritice de buşteni (câte dintre ele ilegale?).

De asemenea, la barajul Vidraru continuă să plutească pe lac gunoaie de tot felul, Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea şi Hidroelectrica pasându-şi responsabilitatea cu privire la curăţarea suprafeţei apei. Haos în toată regula într-una dintre cele mai spectaculoase zone din ţară!

Ca să nu mai spunem de jaful din pădurile din zona Vidraru, masacrate de nenorocita mafie a lemnului, încă prea puternică pentru autorităţile foarte slabe sau poate chiar complice.

Ia cineva cu adevărat atitudine sau rămânem doar la stadiul de promisiuni şi vorbe, şi vorbe, şi vorbe, şi iarăşi vorbe? Dan Manu? Emilian Dragnea? La Consiliul Judeţean Argeş se aude? La Prefectură?

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact