De ce să mergeți la Expoziția „Copii în Cosmos” de la VIVO Mall

Săptămâna trecută pe toate canalele media locale, în special pe radio, am tot auzit promovarea unui eveniment care m-a făcut curios încă de la bun început.

Era vorba despre o expoziție inedită ca și denumire: „Copii în Cosmos„. Un eveniment promovat de VIVO Mall Pitești în colaborare cu o firmă organizatoare de evenimente pentru copii din câte mi-am dat seama.

[wp_ad_camp_1]

În sine evenimentul merita salutat mai ales prin tematica pe care o abordează. O expoziție cu caracter educational pentru cei mici ce încearcă sa le dea informații într-un mod simplu despre Sistemul Solar, cursa pentru cucerirea spațiului și alte lucruri interesante despre Univers.

Totul este realizat printr-o plimbare în joaca cu cei mici timp de 60 de minute prin mai multe locuri în care sunt expuse diverse machete de costume spațiale, nave, rachete, telescoape, stații spatiale. Informațiile sunt date de către niște animatori copiilor care încă de la bun început sunt îmbrăcați în niște combinezoane care simulează costumele spațiale.

Recomand cu căldură acest eveniment mai ales dacă aveți copii care vor sa știe ce înseamnă spațiul cosmic și poate cine știe asta deschizându-le noi orizonturi și pasiuni în acest domeniu.

Mai jos puteți vedea instantanee foto de la eveniment și chiar un clip video.

Copii în Cosmos

https://youtu.be/TafkClSeOXc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *