Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title De acum, la angajare trebuie să faci dovada că nu ești violator

De acum, la angajare trebuie să faci dovada că nu ești violator

De acum, la angajare trebuie să faci dovada că nu ești violator

De acum, la angajare trebuie să faci dovada că nu ești violator

# Aberaţie birocratică: adeverinţă de non-violatori!

Toţi profesorii, cadrele medicale şi alţii care lucrează prin natura meseriei cu copii sau femei sunt obligaţi, de ieri, să prezinte la locul de muncă un „certificat de integritate comportamentală” care confirmă că nu sunt agresori sexuali. Asta pentru că pe 20 iulie a intrat în vigoare Legea privind „Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale”.

Este stipulat că toţi cei care lucrează cu persoane vulnerabile trebuie să prezinte angajatorului acest certificat care demonstrează că nu au săvârşit infracţiuni cu caracter sexual. Şi cum legea include în rândul persoanelor vulnerabile categorii precum copii, femei, persoanele cu dizabilităţi, persoane vârstnice sau victime ale violenţei domestice, milioane de oameni, bărbaţi ori femei, vor fi obligaţi să facă un drum la poliţie pentru a solicita acest certificat de integritate. Şi nu o dată, ci de două ori pe an deoarece certificatul care va fi eliberat de angajaţii Poliţiei, care eliberează şi cazierele judiciare, este valabil doar 6 luni.

Citiți și: Masajul Erotic în București

Această reglementare a ajuns să sancţioneze în mod aberant oameni integri pe care autorităţile îi pun aiurea pe drumuri! Este un mod prin care se măreşte birocraţia şi, mai grav, se aruncă o bănuială de devianţă sexuală asupra unor mase largi de oameni oneşti, cu meserii demne de respect.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact