Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Cum să alegi un VPN de calitate

Cum să alegi un VPN de calitate

Cum să alegi un VPN de calitate

Cum să alegi un VPN de calitate

VPN – soluția pentru a naviga în intimitate pe internet

Deja cred că știți că folosirea motorului de căutare DuckDuckGo vă protejează căutările dvs. private, dar ce se întâmplă atunci când dați click pe un rezultat returnat în motoarele de căutare tradiționale cum ar fi Google?

Site-urile web pe care le vizitați, providerii de servicii de internet (ISP), sau oricine conectat la rețeaua dvs., pot vedea activitatea dvs. din internet prin adresa dvs. virtuala, așa numita adresă IP. Modul incognito oferit de browserele moderne nu vă va proteja de curioșii care vor vrea să “tragă o privire” în acest istoric – de fapt acest mod nu oferă intimitate în afara calculatorului dvs. fizic. Practic nu oferă nimic odată ieșiți în internet.

O rețea virtuală privată (VPN) vă poate oferi un grad de anonimitate, prin mascarea adresei dvs. IP față de toată lumea,  în afară de cel care oferă serviciul VPN. În mod efectiv oferă un tunel de la calculatorul dvs. către internet prin acest serviciu VPN, blocând terțe persoane care încearcă să afle mai multe despre dvs. Toată lumea va vedea efectiv rețeaua VPN navigând pe internet și nu pe dvs. personal.

După ce vă înregistrați la un furnizor de serviciu VPN și bineînțeles îl activați pe computerul dvs., traficul este protejat. Totuși, tehnic este posibil ca furnizorul de serviciu VPN să vă spioneze și el la rândul lui activitatea dvs. din internet. Pentru acest motiv, ar trebui să aveți mare încredere în furnizorul pe care îl veți alege să-l folosiți.

Dar cum să alegeți din multitudinea de furnizori de servicii VPN prezenți pe internet? Iată câțiva factori importanți de care trebuie să țineți cont:

  • Intimitatea. Primul lucru pe care trebuie să îl verificați este ce se întâmplă cu informațiile personale. Recomand cu căldură să căutați provideri care nu colectează sau nu distribuie deloc informațiile dvs. personale, așa că aveți răbdare și studiați cu atenție politicile de confidențialitate.
  • Costul. Există și câțiva furnizori de servicii VPN gratuit, dar cu siguranță veți ajunge să plătiți cu datele personale, așa că vă recomandăm să căutați un serviciu plătit care se potrivește bugetului dvs.
  • Viteza. Providerii de servicii VPN câteodată publică vitezele conexiunii pe care le comercializează, dar cea mai bună metodă de a evita un serviciu încet este să vă înregistrați pentru o versiune de încercare și să testați viteza conexiunii, înainte de a achiziționa orice abonament.
  • Locația. Desigur veți prefera VPN-urile găzduite în anumite țări pentru accesarea conținutului specific bazat pe locație, așa că ar fi bine sa verificați unde sunt localizate serverele acestora. În multe cazuri veți putea sa alegeți locația serverului la care doriți să vă conectați.

Exista sute de provideri de VPN-uri dintre care puteți alege, așa că vizitați site-urile preferate de recenzii pentru mai multe informații avizate, cum ar fi graficul de comparare a VPN-urilor de la PCMag. Dacă preferați o soluție facilă, Tunnel Bear este folosit de către multe dintre persoanle avizate pe care le cunosc.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact